- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi Kendi halinde biri
Ben anlamadım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kamuoyu sayılacak bir birey olarak ilk defa bdv de bir konuyu bu kadar anlamadım.Resmi Gazete'de de yayimlat..
O zaman bilgilenebiliriz efkar-i umumiye olarak..
doğru profilin mesajlarına bakılabilir. doğru profil buSizi aldattiginizi düşünen kişi, siz buraya aldatmadim yazınca ' hmm meğer aldatmamiş ' mi diyecek ben de bunu anlamadim.
İki üyeliğiniz mi var yani?doğru profilin mesajlarına bakılabilir. doğru profil bu
yok sadece bu var. Belki yanlış bir yere bakılıp iftira atılmıştır diye. gerçi burun estetiği konumda gayet belliyim aslındaİki üyeliğiniz mi var yani?
Boyle sokaklarda,duvarlarda sprey ile yazilmis olan manidar sozler vardir ya..kamuoyu sayılacak bir birey olarak ilk defa bdv de bir konuyu bu kadar anlamadım.![]()
yeminle eğlenmiyorum dalga geçmiyorum konunuzla.anlamaya çalışıyorum olayı .siz de yeterli bilgi vermediniz ki olayın ne olduğu hakkında.çoğu üye de benimle aynı durumdadır sanırım.Bilemedim ya kusura bakmayın sizlerin de zamanınızı aldım. Konu kapanabilir. Sadece bir derdim var ve bdv ye uygun olduğunu düşünüp buraya yazmıştım. Teşekkür ederim konuma baktığınız için.
Adli surec miBuradaki yazdıklarımdan dolayı birini aldattığım düşünülüyor. Ve yalan söylediğim. İlerde bir adli süreç olursa vs diye buraya bir duyuru yazma gereği duydum, desteğiniz için teşekkür ederim.