Kamuoyuna duyuru sayılır mı bilemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya yazdığınız şeyleri sevgiliniz ya da sizi suçlayan kişi mahkemeye verebilir mi ki? Belki trollüğüne yazdınız, belki tanınmamak için içeriği değiştirdiniz, belki amcanızın kızı sizin hesabı kullandı :KK70:

Bilemedim ya kusura bakmayın sizlerin de zamanınızı aldım. Konu kapanabilir. Sadece bir derdim var ve bdv ye uygun olduğunu düşünüp buraya yazmıştım. Teşekkür ederim konuma baktığınız için.

kamuoyu sayılacak bir birey olarak ilk defa bdv de bir konuyu bu kadar anlamadım. :KK45:
Boyle sokaklarda,duvarlarda sprey ile yazilmis olan manidar sozler vardir ya..
Bu da onlardan iste..
1 kisi icin yazilir ama herkes okumak zorunda kalir..
Okuyanlarin butunu farkli anlamlar yukler. Yazinin amacini(icerigini) ise sadece yazan(mesaj veren) ve mesaji almasi gereken kisi bilir..
Sende problem yok cey..

Bilemedim ya kusura bakmayın sizlerin de zamanınızı aldım. Konu kapanabilir. Sadece bir derdim var ve bdv ye uygun olduğunu düşünüp buraya yazmıştım. Teşekkür ederim konuma baktığınız için.
yeminle eğlenmiyorum dalga geçmiyorum konunuzla.anlamaya çalışıyorum olayı .siz de yeterli bilgi vermediniz ki olayın ne olduğu hakkında.çoğu üye de benimle aynı durumdadır sanırım.

Forumda aktif bir üye de değilsiniz ki...
Şubatta bir mesaj, diğer mesajlar 2021'den kalma.
Bakınca sorun yaşayacağınız bir şey de yok yani.

Kendi halinde biri Kendi halinde biri konuyu açma amacınızı ve adli süreçten kastınızı neyi hedeflediğinizi anlamadım fakat sitede bu gibi konuların açılması yasak ve siteden veya çevrenizden biriyle burada yazdıklarınızdan dolayı sorun yaşadıysanız da yaptığınız açıklamanın kanunen hükmü yok 🤷‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X