ay kızlar geçen gün çok güldüm
nişanlım bize gelmişti dizime yatrmış yüzünü okşarken bi baktım şöle dikkatlice ne göreyim
bizimkinin kaşının ortasında küçük kçük kıllar çıkmaya başlamış
aşkım nolmuş buraya kaşınımı aldım sen die dalga gçtim epey ama şok oldum yani :1shok:
oda dediki nişan günü kuaför sakal traşı yaparken orayıda düzeltmiş haberim yoktu valla dedi
ve bunu yaptıran insan nişan başımı makyajımı yaptrmaya benmle beraber geldi sırf kaşımı alırlar makyaj fazla yaparlar die he :roflol:
erkeklere incecik kaç aldırmak yakışmıyor kadınsı oluyorlar yakıştırmıyorum. ama olur kaşlarının ortaları fazlada temizlik amaçlı yüzleri açılsın diye:) ortalarını aldırırlar ona bişey diyemem.
kasini alan cocuk digerine diyo sinifa baksana kizlarin kaslarina sence hangisi en cirkini diyo diger cocukta böyle bakti aman banane ya sordugun soruya bak dedi
yaa hadi baksana falan diye israr etti kasini alan iste sonra cocuktan cevap gelmince kasini alan cocuk bi kizi isaret etti (sinifta bi kiz var kasi gercekten igrenc) en cirkini onunki diye
sonra durdu durdu sence en güzel kas kimin dedi diger cocuk gene banane ya ben anlamam dedi kasini alanda döndü herkese tek tek bakiyo
sonra dedi ya ne bilim valla hepsininki cirkin yani utanmasam en güzel kas benim diicem dedi ben orda koptum :roflol:
erkege bak erkege kaydirigubbakcemile3
bide evli bu adam ha..
karisinida gördüm kaslari hemen hemen ayni model sadece karisininki biraz daha ince
yani herhalde kaslarini karsilikli aliyolar sırnaşık şey
nasıl alındıgına bağlı elbette
bana ters vs deyipte tek kaş olan erkekler itici geliyo bana o yüzden benimkiside allahtan ortasını alıyo kaydirigubbakcemile3
öle karı kız gibi inceltirse hiç hoş değil gayet itici bi görünüm..erkeklere göre çekici olabilir
ama kaşları ortalıysa ve göze batıyorsa abartmadan ortalarından kırpmasında bi sakınca yok bence