Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538
Kesinlikle eşimin böyle bir şey yapmasın istemem çok itici.eşimde yapmaz zaten çok komik kavisli kaşlar delikafadulden

en yakın arkadaşım kız arkadaşı istiyor diye aldırıyor kaşlarını...açıkçası baya bir alay konusu oldu bu durum aramızda.... ben yakıştıramıyorum nedense düzgün traşlı olsun saçları bakımlı şekilli olsun... kaş aldırmakta neymiş..

aynen yaaa kas mas aldırmasınlar erkek dedıgın kasını falan aldrmaz noluyoruz????????

Bence biraz toparlanmasında sakınca yok hihoyyyt Sonuçta kadınlar gibi incecik kavisli bi kaştan söz etmioruz delikafadulden

suratının yarısı kaşsa en azından ortadan rahatsız etmeyecek şekilde alınabilir...ay yazık ya ömür boyu öyle mi dolaşsınlar..

walla kasının ortası tek tekse martı gibiyse ortasını aldrsın çok sewmiyorum oyle ben akaşlı tüğlü erkekleri.

ay yemekteyiz ilker gibi olmasında kaşlar nasıl olursa olsun kırk yerinden belli alındığı kadın gibi one yaa ama ortası alınabilir tabi tren yolu gibide hoş olmaz ...kadına benzemiyecek şekilde olmalı..anlaşılmamamlı...son şık seçtim..şutarafagitti:dance:

ortaları bitişik

deyim yerindeyse tek kaşsa

ortaları alması ii olur

Ben sevmem öyle kaşlarını alan erkekleri... Ortaları tamamda kaşa şekil veren incelten yok ya hoş durmuyor...

bazı erkeklere gerçekten gerekiyo ben şahsen kaşının ortası birleşik erkeklerden nefret ederim eşiminkinide alırım yani ama çokk abartısıda iyi olmuyo

benim sevgilim çok süslüdür çeşit çeşit kremleri vardır hatta manikür seti bile var benden bakımlı adam :1ninca:
kaşlarını da hafif düzeltiyo ama inceltmiyo zaten çok düzgün çok hoş kaşları var
hatta bazen ben almışımdır onun kaşlarını dizime yatırıp kaydirigubbakcemile3
yapmacık görünmediği sürece erkeklerin kaşlarını almalarına karşı değilim

kaşlarını alan erkek bana çok itici geliyor.. ama martı kaşsa eğer(tekkaş=) ortalarını alabilir.ama kaşlarını ellemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…