Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538
Ya benim lise 1 e giden oğlum var tek kaşlılıktan şikayetçi almak istiyo babası izin vermiyor ne yapmamız lazım kendinden soğudu çocuk

kiz gibi ince yapmalari cok kotu sadece fazla ise duzeltebilirler

Nasil aldiklarina bagli ama sonucta bizim begenip begenmememiz önemli degil.
Herkes nasil begeniyorsa ve kendine nasil yakistiriyorsa öyle yapmali...

Aman aman ben almıyım kıl,tüy alan erkek mümkünse..:tomato:

ayy yok çok çirkin ve itici geliyor bana kaşını almışlarrr
bir de sürme çekerlerrr

hiçbir şekilde alınması hoşuma gitmiyo itici geliyo bana..

nasıl alındığına bağlı bence eğer kişi durumdan yani kıldan rahatsızsa biraz toplanabilir ne varki bunda:kedi:

erkek adam kaç alırmı hiç...hiç yakıştıramıyorum hiç..

Bence tek kaş (martı gibi) olacaksa alsın tabi ne öyle balta girmemiş orman gibi
bence bir erkek bakımlı olmalı yüzüne gözüne dikkat etmeli.
Mesela Sarp Leventoğlu çok yakışıyor :1closedeyes:
Abartmadığı sürece metroseksüel olmalı hatta evlenince manikürünü kendim yaparım. :1closedeyes:

örneğin serdar ortaç yada daha kotusu fatıh urek ve bı vj vardı adı gelmıyo aklıma...

çok beter oluyorlar ya... ortası bıtısıkse alsın.. değilse elleşmesın.. cunku guzel olacak aksıne dıye itici oluyorlar...

çok abartılmadıkca kötü görünmüyor erkekler kaş aldırabilir ama öyle çok dikkat çekicek şekilde değil farkedilmeyecek şekilde

kaydirigubbakcemile3 hehe benim eski erkek arkadaşım alırdı kaşlarının ortasını toplardı biras hatta o güzel alamazdı ben alırdım ortası bitişik durmasından daha iyi gorunuyodu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…