erkeklerde "doğal kaş alma" diye bir şey yok. yani kaşı alırken öyle sadece dağılanlar toplansa bile çok belli oluyor. kadınlardaki kalemle yapılan kaş gibi. yakışmıyor, olmuyor. ayna gibi parlıyor böyle aaaaayh içime afakanlar bastı.
hele hele çok gür olanlarda, tek kaşlı olanlarda daha abes duruyor. orman orman orman çöl oluyor adamın o bölgesi. fenalar fenası.
bizlerde nasıl oramızdan buramızdan rahatsız olup düzeltmek istiyorsak erkeklerde kendilerini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapabilir. tabi yay gibi kaş aldırmaktan bahsetmiyorum.ama rahatsız oluyordur belki kaşlarından biraz düzelttiğinde daha iyi hissediyordur ne var ki bunda. ben çok yadırgamıyorum açıkçası
hafif bir toparlama hoş oluyor bence.. mesela ortası bitişikse veya çadır gibi sadece gür kaş görüntüsü var bir çekiciliği yoksa mesela.. ama bu demek değildir inceltsin kavis versin. öyle kadınsı oluyorlar sexy mi olmaya çalışıyorlar bilmem. kastettiğim alım seklinde bir erkek fotografı görürsem paylasırım.
Nasıl aldığına bağlı...
Orman gibi göze hoş görünmeyen kaşları varsa kesinlikle almalı diye düşünüyorum ama alındığı belli olmayacak kadar alınmalı...Ortalarını kesinlikle almalı
alınması hoş değil
ama ortasında varsa ortaları alınabilir
uzunsa kesilebilir
çok kalınsa düzeltmeler yapılabilir
ama kadınlarınki gibi alınması hiç hoş değil
iğrençç ya erkek kaş alırmı hiç yakıştırmıyorum karizmatik falan da olmuyorlar azıcık justin timberlakeye e baksınlar hiç kaşlaarını alıyor mu ama ne kadar çekici ve karizmatik