Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538
Bence nasıl alındığına bağlı.Fazlalıklar varsa çok oynamadan alabilir.Ama gidip de benim kaşımdan daha ince bir şekilde alırsa o adam artık adam değildir kanımca.:roflol:

benim nişanlım sarışın olduğundan öle kaşları fln çok belirgin olmuo zatenn..bi gün bi geldi yanımaa bi değişiklik var ama keşfetmeye çalışıorum..nessee anladım ki kaşlarının ortası alınmışşş:roflol zamanlar nişanlı değildik çok yeniydik hattaa..ben bunla epey dalga geçmiştim çok utanmıştı sevgilimmm:asigim:çok garip gelmişti bana bida yaptırma fln dedim ama şimdi bakıorum da benim gözüme batıoo kaşlarının ortası alınabilir yaniikaydirigubbakcemile3

bence kötü olan alsın ama öyle hatun işi değil sağdan soldan toplansa yeter
eşim kaş fakiri bu konuda sıkıntı yok ama erkek kardeşim
maymundan dakka erken doğmuş gibi kıldan kaştan yana maşallahı var
epeydir ben alırım inceltmeden sadece makasla kısaltarak dağınıklığı toplayarak
kuaföre gidip aldıramaz bile garibim delikanlılığa helal gelecek diye
kaç km yol teper gelir abla kaşlarımı düzelt diyekaydirigubbakcemile3

Eşim kullak kıllarını aldırır birde arkada görünen ayı kıllarını aldırmayan erkeklere güler tabi bizde.

çok orman gibiyse azıcık düzeltmeler yapılabilir doğal olacak şekilde. Onun dışında karşıyım kesinlikle.

ortası alınabilir fazlalıklar düzeltilebilir. çok yakın bir arkadaşımınkini almıştım çok da güzel alırım yani insana benzemişti sayemde. ortasını alan çok var zaten. almıyorum diye yalan söylüyorlar genelde.

bence kesinlikle itici, ama kaşlar recep ivedik gbiysede doğal olacak şekilde ortalar alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…