Kan alan Erkek

sizce erkeklere kas almak yakisiyomu?

• Ankete Katılan
    538
hic sevmiyorum, hatta nefret ediyorum
hadi neyse orman gibiyse ve farkedilmicek bi sekilde aliyorsa oke
onun haricinde kasini aldigi cok belirginse cikss:umursamaz:

Bazıları çok abartıyor hani kadın kaşı gibi oluyor. Ortasını almasına altlardan da biraz temizlemesinde sakınca yok, alabilir..

çok fazlaysa biraz düzeltilebilir tabi ama yoksa gerek yok bence
saolsun günümüzün erkekleri bunun da suyunu çıkarttı benden ince kaşları var

Orman gbyse , dağınıksa falan düzeltilebilir..
ama kız gb kaş alanlardan da tiksiniyorum ya ..

erkekte erkekliğini bilmeli ..

Benim sevdigimi kasini almamali ki almiyor ihtiyacida yok

genelde erkeklerin kasları bayanlar gibi deği düzgün oluyorlar zaten ya da benm karsıladıklarım hep öyle babam amcam nişanlımın fln hep normal sanki ona göre yaratılmıslar kadınlarda alacaklar alsınlar diye dağınık sanki

eşim kaşını alır.
başta tuhafıma gidiyordu ama artık kendim alıyorum eşimin kaşını.

ya orman gibi kaşı olan adamın kaşının çevresinin ayna gibi parlaması çok komik oluyor
çok çok ekstrem bi durum yoksa bi erkek kaşına dokunmamalı, dokundurtmamalı

Orman gibi gözlerii kapatcak kadar kaşları varsa...

Düzgün kaşlarının üstüne gölge düşüren kaşların arasında kaşları birlşetiren fazlalıklar varsa...

Alsın yahu ne olcak yüzü gözü açılır

ne olursa olsun bence alinmamali hic sevmiyorum erkeklerde cok itici görünüyor tabi bana göre yani baskalarina göre güzelde görünebilir bende almanyada yasiyorum ama burda simdiye kadar türklerin hic birinde görmedim almanlar cok aliyorlar zaten o ayri ama hic yakistiramiyorum ben hemde hiccc

bazı erkeklerin benimkinden ince kaşları var, ıyy iğrenc bence
ama gercekten aşırı kalınsa cok dagınıksa ve ortası birleşikse biraz toparlanabilir, hatta toparlanmalı da
ama altını çizerek söylüyorum ''birazzz''

saçlarını inek yalamış gibi yapanlar,body tipi üst giyenler,tırnaklarına manikür yapanlar,gözlerine sürme çekenler,pembe-mor gibi gömlekler giyenler,kaşlarını alanlar,parmak arası terlik sevenler,saçlarını boyayanlar...sözüm meclisten dışarı,ama bu tipler bana çok tuhaf geliyor...

kalem gibi yapıyo ya kimisi kıskanıyorum valla
düzeltilebilir öyle yandan sağdan soldan çıkanlar ama şekillendirme yapılmamalı.

Yok arkadaş erkek dediğin kaş felan almaz.Eğer aşırı derecede dikkat çeken bi bozukluk varsa hafifce düzeltmesinde veya iki kaşın arasını almasına bişey demem ama inceltip kavis şekil vs vermek iğrenç ötesi bir durum

eğer çok gür ve tekkaş görünümündeyse alsın ama şekil verip inceltenler çok iğrenç duruyor...

Benim eşimde aldırır kaşlarını ama ince değil kaşları çok dağınık nerdeyse tüm göz kapağı kaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…