- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
İç çamaşırı. Bununla alakalı bi konu açmıştım. Orada anlattım detaylıca.Aldığıınız ürün ne ?
Bide belli belirsiz yerlerden alışveriş yaparsan, görüceğin muamele bu sanırım. Ben o yuzden çok dikkat ederim alışveriş yaptığım yerlere.
Şuanda resmen elim ayağım titriyor. Öyle sinirlendim.
Olayı çok detaylandırmayacağım. Alışveriş yaptım kapıda ödemeli.
Sonrasında ürünle ilgili bi şeyler oldu. İçime kurt düştü. Almaktan vazgeçtim. Çünkü dolandırıcılık gibi bi şey vardı bence ortada.
Geri yolladım bende.
Bugün aradılar. Adam nasıl bağrıyor. Yok efendim burası dingonun ahırımıymış. Evet ahırı !
Bu ne terbiyesizliktir ? Sen kendini ne sanıyorsun ?
O sinirle beynim döndü söylendim. Hatta bi ara sen kime bağrıyorsun sen bağırırsan bende bağırırım diye bağırmaya başladım avazım çıkana kadar. Sonrasında baktım pişkince laf sıralıyor hala bana. Seninle muhattap olamam deyip kapattım.
Durum bu işte kızlar. Size yetiştireyim hemen dedim.
Hayır kapıda ödemeli almıştım. Kapıya geldiğinde geri gönderdim.Eee para gitti mi şimdi ?
Ay ne bileyim ben arayıp böyle bi şey yapacaklarını ? Aklımın ucundan geçmez böyle bi şey yapabilecekleri.Aynısı geçen hafta iş arkadaşımın başına geldi.
2 şişe parfüm 150 tl imiş. Ama bahsettiği markanın o fiyata olmasına imkan yok.
Ben aklına şüphe düşürünce firmayı internetten araştırdı, baktı bir sürü şikayet var hakkında.
Sonra kurye geldi. Kuryeye dedi ki önce açıp bakmak istiyorum parfümler orijinal mi diye. Çocuk da dedi ki ücretini ödemeden açamazsınız. Arkadaşım sordu, ücretini ödeyeyim o zaman ama orijinal değilse bana paramı geri verecek misiniz? Kuryenin cevabı: Hayır size firma kendisi ödeyecek.
Bu arada kuryede pos cihazı da yok. Yani peşin ödeyecek arkadaşım.
Sonra arkadaşım dedi ki, o zaman kabul etmiyorum, geri götürün.
Arkadaşımı aradılar firmadan açmadı telefonlarını.
Bende alıyorum ama vbellı markalardan alıyorum şuana kadar hiç sorun çıkmadı. ve kmseden böyle muamele görmedim. Görseydım mevzuuyu uztırdım sanırım.İç çamaşırı. Bununla alakalı bi konu açmıştım. Orada anlattım detaylıca.
Ay sizinki daha fena. Şikayet etmekle kalmaz ağzıma geleni sayardım o adama. Sustum deme lütfen. Noldu peki sonrasında ?parodilerdeki gibi olmuş yaa...çok komik bağırmak ne demek müşteriye.16 yıl önce hamile kıyafeti almıştım.beğenmedim değiştirmeye gittim mağazaya mağaza müdür bana bir bağırıyor kafana göre olmadı değişecem diyemezmişim.körmü deneseymişim kadın olaymışımda yakışanı alıp giyeymişim daha neler ne hakaretler.aklıma geldide şimdi güldüm.canını sıkma normal biri değilmiş konuştuğun
parodilerdeki gibi olmuş yaa...çok komik bağırmak ne demek müşteriye.16 yıl önce hamile kıyafeti almıştım.beğenmedim değiştirmeye gittim mağazaya mağaza müdür bana bir bağırıyor kafana göre olmadı değişecem diyemezmişim.körmü deneseymişim kadın olaymışımda yakışanı alıp giyeymişim daha neler ne hakaretler.aklıma geldide şimdi güldüm.canını sıkma normal biri değilmiş konuştuğun
Parayı ödemeden gönderdim kapıdan zaten.Bende alıyorum ama vbellı markalardan alıyorum şuana kadar hiç sorun çıkmadı. ve kmseden böyle muamele görmedim. Görseydım mevzuuyu uztırdım sanırım.
Paranı alabıldınmı
He iyi barı bir daha alışveriş yaparsan bılındık yerlerden al. Hatta git mağazaya öyle al. Çünkü gördüğün gibi gelmeyebiliyo bazen ürünler.Parayı ödemeden gönderdim kapıdan zaten.
Canım bende normalde görerek alıyorum.
Ay tekrar arayacaklar sonra. Hiç uğraşamamda muhattap olup tekrar sinirlenememde.Sikayetvar a şikayet edin. Hatta buraya da yazın kimse almasin bir şey onlardan.
Şuanda resmen elim ayağım titriyor. Öyle sinirlendim.
Olayı çok detaylandırmayacağım. Alışveriş yaptım kapıda ödemeli.
Sonrasında ürünle ilgili bi şeyler oldu. İçime kurt düştü. Almaktan vazgeçtim. Çünkü dolandırıcılık gibi bi şey vardı bence ortada.
Geri yolladım bende.
Bugün aradılar. Adam nasıl bağrıyor. Yok efendim burası dingonun ahırımıymış. Evet ahırı !
Bu ne terbiyesizliktir ? Sen kendini ne sanıyorsun ?
O sinirle beynim döndü söylendim. Hatta bi ara sen kime bağrıyorsun sen bağırırsan bende bağırırım diye bağırmaya başladım avazım çıkana kadar. Sonrasında baktım pişkince laf sıralıyor hala bana. Seninle muhattap olamam deyip kapattım.
Durum bu işte kızlar. Size yetiştireyim hemen dedim.
Evet kapıdan gönderdim. Bi sitesi yok ki sadece. İki sitedede aynı numara var. Marka adıyla. Marka adını özelden yazarım.Hangi site? Biz de bilelim ki dikkatli olalım. Ayrıca kapıdan mı geri gönderdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?