Kan bir geliyooo bir gidiyo

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.077
83
34
Merhaba kızlar , geçen gün adet olamadığıma dair bir konu açmıştım . 31 yaşımdayım eylülün 27 sinde adet gördüm bitti . Üzerine 1 kasımda yani pazartesi günü adet döngümün 35. Gününde iç çamaşırıma kan geldi fakat hemen akabinde kahverengi akıntıya dönerek kesildi. Ertesi gün normal beyaz akıntı vardı sonra yani 3 kasımda dün adet döngümün 37. Gününde yine iç çamaşırımda aynı şekil kan geldi ve hemen kesildi. Dün biraz yol yürümüştüm. Buna bağlı olarak mı geldi bilmiyorum ama bu şekilde kanamanın bir açıklaması var mıdır acaba ? Korktum nedir bu böyle ?

Lekenmeden bahsediyor olabilirsiniz hamileliğin ilk zamanlarında olur genelde hamile olma gibi bir ihtimaliniz varsa, gününüzde geçmişken bı test yapın bence

Ben de şurada bekleyeyim çünkü aynısı benim başıma da geldi. Hamileliğe pek ihtimal vermiyorum, tüp bebek tedavisi ile hamile kalmıştım. Ancak Allah isterse olur elbette. Eğer öyle bir durum varsa lekelenme ne kadar devam eder?
Lekenmeden bahsediyor olabilirsiniz hamileliğin ilk zamanlarında olur genelde hamile olma gibi bir ihtimaliniz varsa, gününüzde geçmişken bı test yapın bence

Söyle anlatabilirim her kadının başına gelmez aslında lakin başına gelenlerde genellikle ilk haftalarda başlar, ve 5 ila 10 gün arasında olur

Gebelik ?

Söyle anlatabilirim her kadının başına gelmez aslında lakin başına gelenlerde genellikle ilk haftalarda başlar, ve 5 ila 10 gün arasında olur
Teşekkür ederim. İlk defa başıma geldi böyle bir şey, anlam veremedim.

Yanlız şöyle bir durum da olabilir erken menopoz döneminede girmiş olabilirsiniz bence sizde bir kadın doğum uzmanına gorunmelisiniz Sağlık herşeyden önemli

Yanlız şöyle bir durum da olabilir erken menopoz döneminede girmiş olabilirsiniz bence sizde bir kadın doğum uzmanına gorunmelisiniz Sağlık herşeyden önemli
Aslında haklısınız, muayene olmakta fayda var. Bebek, salgın falan derken epey ihmal ettim. En kısa zamanda gideyim.

Erken menopoz tahlil sonuclarina göre çıkıyor diye biliyorum nerden bu kanıya vardınız herhangi bir bilginiz var mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…