kan cıvıklıgı hakkına bılgısı olan paylassın acıl bılgıye ıhtıyacım var lutfennn

suzan6638

Zeynep im geliyor Alperen im abi oluyor
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
5.522
541
163
34
hayırlı kandıllerınız olsun ınsallah dıyerek baslıyorum soruma

hanımlar kan cıvıklıgı yasayıp ta hamıle kalamayan arkadaslar varmı varsa hamıle kaldılar mı bılgı verırlerse cok sevınırımm nedır nasıl gecer ne yapmalıyız lutfen bılgı verın ılacı varmı bıtkısel bır kuru varmı yardımmm edın lutfennnn.....aklımıza takıldııı yaa sımdıden cok sagolunuzz

o nasıl oluyo yaaa. kanda pıhtılaşmayı biliyodum da cıvıklığı yeni duydumm.metioninden zengin besinler ye mesela...bize o gıdalar yasak sana da heralde faydalı olur:44::44:

o nasıl oluyo yaaa. kanda pıhtılaşmayı biliyodum da cıvıklığı yeni duydumm.metioninden zengin besinler ye mesela...bize o gıdalar yasak sana da heralde faydalı olur:44::44:

sagolasın cnm da oyle de oluyormus genetık tst yaptırmamız lazım sanırsam sen de sanırımpırtılasma var ark.dada var da metioninnedır yaaa bılgı verebılırmısınnn hıc bılgım yok kan ıle ılgılıde google dada bırsey bulamadım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…