- 21 Eylül 2016
- 59
- 22
- 8
- 36
- Konu Sahibi yaggmurum0000
-
peki sol kasığın ağrıyor muyduBenimde düşüktü ama geç döllenmede olabilir sağlıksız gebelikte olabilir dediler. Şimdi geriden gelse de bebiş sağlıklı. Moralinizi bozmayın kendinize sağlıklı bakın... Her şeyin hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
sağ-sol olarak hatırlayamadım ama kasık ağrım oluyordu. Çok uzun sürmüyordupeki sol kasığın ağrıyor muydu
Birde kan testini ne zaman yaptırdıysanız 2 gün sonra tekrar yaptırın bence değer 2 katı arttıysa sağlıklı gittiğini gösteriyor. Ben ilk değerim düşük çıkınca çok üzüldüm 30 saat sonra tekrar yaptırdım düzenli artış söz konusuydu. O an dedim kesinlikle sağlıklı diye. Doktorlar kendilerini garantilemek için ilk 3 ay moral bozuyorlar.anladım cnm teşekkür ederim
psikolojikte oluyormuş bu yüzden kendinizi ne çok üzün ne de çok heveslenin.. iki gün sonra tekrar kan verince her şey çıkar zaten..evet öyle. ama bndan önce dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Ben pazartesi gunu kan verdim.. Ilk defa. 1964 cikti.. Tekrar versemmi ki bu pazartesi.. Doktor gerek olmadigini soylede ama?psikolojikte oluyormuş bu yüzden kendinizi ne çok üzün ne de çok heveslenin.. iki gün sonra tekrar kan verince her şey çıkar zaten..
Artışınız sağlıklı ve düzenli geldi bana . Zaten artık keseniz gözükür Allah'ın izniyle. Artık normal ultrason kontrollerine gidersiniz... Sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi...Ben pazartesi gunu kan verdim.. Ilk defa. 1964 cikti.. Tekrar versemmi ki bu pazartesi.. Doktor gerek olmadigini soylede ama?
Tesekkur ederimArtışınız sağlıklı ve düzenli geldi bana . Zaten artık keseniz gözükür Allah'ın izniyle. Artık normal ultrason kontrollerine gidersiniz... Sağlıkla alın kucağınıza meleğinizi...
Benim de değerim çok yüksek olmasına rağmen çok mini minnacıktı. Biz 2 hafta kadar geriden geliyoruzTesekkur ederimultrasonla gorulmedi. Alttan baktilar.. Kesen var dedi..
5 hafta 1 gunluk.Benim de değerim çok yüksek olmasına rağmen çok mini minnacıktı. Biz 2 hafta kadar geriden geliyoruzBende alttan muayene ile gördüm kuzumu.... Allah bizlere kalp atışlarını duymayıda nasip etsin.... Sizin adınıza çok sevindim Bu dönemler hep merak içinde geçecek bizim için.. Şimdi sizin kaç haftalık olduğunu söyledimi doktorunuz
Senin ilk evladin mi?Benim de değerim çok yüksek olmasına rağmen çok mini minnacıktı. Biz 2 hafta kadar geriden geliyoruzBende alttan muayene ile gördüm kuzumu.... Allah bizlere kalp atışlarını duymayıda nasip etsin.... Sizin adınıza çok sevindim Bu dönemler hep merak içinde geçecek bizim için.. Şimdi sizin kaç haftalık olduğunu söyledimi doktorunuz
Maşşallah bıdığa5 hafta 1 gunluk.
Evet hayırlısıyla ilk olcakSenin ilk evladin mi?
Hmm benim 19 aylik bir kizim var.. Bu davetsiz misafir oldu.. Allah verince napcaksinEvet hayırlısıyla ilk olcak
ooo kardeş geliyor sizin koca bebeğeHmm benim 19 aylik bir kizim var.. Bu davetsiz misafir oldu.. Allah verince napcaksinbakicaz artik
ooo kardeş geliyor sizin koca bebeğebizimkide davetsiz misafirdi aslında ama başımın,gönlümün,ömrümün üstünde yeri var yavrumun.... tabi ona seni çok isteyerek yaptık diye beyaz yalan söyleyeceğim ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?