kan değerim 6 ya indi.bu rüyada böle bittii...

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
beta hcg değerim 51 den 6 ya indiii.çok erken hamileyim diye sevindimm.hüsrana uğradımm..çooook zorr bu işler yaaa.tutmaması ayrı tuttuktan sonrası ayrıı bi sorun..

gecmis olsun canim....Bak hamile kalabiliyorsun...önemlisi o...insallah bidakinde hayirlisiyla tutunur bebisin sana

canımmm geçmiş olsun ya çok üzüldüm
benim de adet kanamam başladı resmen ama kandeğerim düzensiz yükseliyo 17.gün 28 olmuş
ben de artık düşmesini istiyorum enkısa zamanda belirsizlik gitsin istiyorum
rabbim sabır versin sana...

üzülme desem imkansız bişi biliyorum ben 4 gün oldu hala atamadım şoku üzerimden allah sabır versin tez zamanda unuttursun inş.

ılk başta negatif almaktan dahada acı birşeyd yaşamadım bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum dilerim en kısa zamanda saglıkla gebe kalırsın saglıklı cocukların olur inşallah hayatım

arkadaşlar olduktan sonra ölmesi daha kötü bişey ne hayaller kuruyosun sonra gidiyosun kalp atışlarını duyma k için ama duyulmuyor umutlar işte o an bitiyor ve ALLAHIM NE BEN DEMKTEN KENDıNı ALAMIYOSUN allahım herkesin gönlüne göre versin

teşekkürler arkadaşlarr.p.tesi gününden beri zaten üzgündüm çok da sitres yaptım ağladım ama kndimi alıştırmışım olmıyacacağına bugün çok dokunmadı.ama şuanda annemdeyim eve gidince ne olur bilemiyorumm.allah sabrını veriyoo.dediğiniz gibi tutmasa alıştırıcan kendini bu beklemek insanı öldürüyo.bu bir haftam nasıl geçti bilemiyorum yani.neyse arkadaşlar çoğunuz benim gibi negatifi görmüşsünüz inş diğer denememizde hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruzz.hamile olanlar sizlerinde tamamına ermenizi dilerim..adetliyken dr gidicem inş bi sorun çıkmaz bebek kendiliğinden düşer..

adetin başladı mı??benim hala başlamadı.bugün 14.gün negatif sonucum ama hala adet olmadım belirti de yok.ne zaman olcam???

hilall85 çok geçmiş olsun canım.Yaşadığın durum kimyasal gebelik,bende yaşadım aynısını.önce değerim çok güzeldi hatta 278 di,iki gün sonra malesef 34 e düştü.bu tedavi süreci bize çok şeyler öğretiyor.bazen hayatımda hiç duymadığım kelimeleri duyuyorum burada.hakkımızda hayırlısı olsun artık.

hilall85 çok geçmiş olsun canım.Yaşadığın durum kimyasal gebelik,bende yaşadım aynısını.önce değerim çok güzeldi hatta 278 di,iki gün sonra malesef 34 e düştü.bu tedavi süreci bize çok şeyler öğretiyor.bazen hayatımda hiç duymadığım kelimeleri duyuyorum burada.hakkımızda hayırlısı olsun artık.

canım sanada çok geçmiş olsun...dr adetinde gel bişey kaldımı diye bakalım dedi.sende bi sorun oldumu?

canım yaaa........Allah sabrını artırsın............ama bak hamile kalmışsın yine.......inşaallah bi dahakinde böle olmıycak........

canım sanada çok geçmiş olsun...dr adetinde gel bişey kaldımı diye bakalım dedi.sende bi sorun oldumu?

çok saol canım.rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar inşallah.banada öyle söylemişti.kontrolümde hiç sorun yok dedi.sonrada adetlerim düzene girdi zaten.seninde sorunsuz olacak merak etme canım.

çok saol canım.rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar inşallah.banada öyle söylemişti.kontrolümde hiç sorun yok dedi.sonrada adetlerim düzene girdi zaten.seninde sorunsuz olacak merak etme canım.

inş canımmm.dediğin gibi inş bi daha bunları yaşamayız..pozitif haberi alıp sonuna ulaşıp evlatlarımızı kucaklarızz..

canım çok korkunç biliyorum benim değerim seninki kadar yüksek değildi 20 idi ve hemen düştü. ama yine de arada kalmak ne demek biliyorum. hele 50 üstü olsaydı değerim ben de çok ümitlenecektim. sonradan üzülmek en kötüsü. benim bir de 1,5 sene önce kullandığım ilaçlar nedeniyle ağlayarak yaptırdığım kürtajım var. inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verecek. kucağımız boş kalmayacak. iyi yanındn bakarsan kimyasal bile olsa hamile kalan biri hamile kalabiliyor rahim kabul ediyor demekmiş ve daha şanslıymış canım

kızlar benim değerim 74 dü ama olmadı.çok üzücü bi durum ama hayat devam ediyor.en kısa sürede bebişlerimize kavuşacağız Allahın izniyle

Back
X