Arkadaşımla telefonda konuşuyoruz.Cumartesi günü direksiyon sınavını geçtim ehliyet çıkartacam ve kan grubu kartı istiyorlarmış.Konu anne babamın kan gruplarına geldi.Annem 0Rh+ Babam 0Rh- dedim.Saçmalama olmaz öyle şey sen kime çektin hiç biri ARh+ değil dedi.Çocuk ya annenin ya babanın kan grubuna çekermiş.O zaman ben nasıl ARh+ oldum.Bi an korkuya kapıldım.Sağlık ocağında çalışan bir arkadaşım var onun aracılığıyla yanındaki Dr cevapladı.İmkansızmış.Daha bir korktum ve annemi aradım açmadı babamı aradım.Emin değilim ama 0Rh+ diye biliyorum anneni dedi.Sonra annem aradı.Kan grubunu bilmiyormuş ama eniştem ona kan vermiş.Halanı ara eniştenin kan grubunu sor o neyse bende oyumdur dedi.Halamı aradım bilmiyorum eve gidince eniştene sorup ararım dedi.Zaten bilse bile genel verici grubundan kan vermiş olabilir eniştem.Benim kan grubum yanlış olamaz.Çünkü oğlumda ARh+.En yakın zamanda annemi kan tahliline götürmem lazım.27 yıldır Anne Baba Kardeş bildiğim insanların gerçek olmadıklarını düşünmek bile istemiyorum.