Kan içmeyi sevmek?!

TheAlone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
21
15
3
24
Merhaba. Ben 14 yaşındayım. Birazdan söyleyeceğim şeyden iğrenebilirsiniz veya önyargıyla yaklaşabilirsiniz ama ben yine de sorucam. Kan içmeyi seviyorum yani tabikide başkasının kanı değil ama kendi kanımı içmeyi seviyorum. Ama burnumdan akan kan veya regl kanı diye düşünenler var tabikide bu şekilde değil. Bu ikisi hariç parmağım,dudağım,elim kolum ve benzeri yerlerim kanadığında içerim. Bir sitede gördüm vampirlerle ilgili soru sormuşlar falan. Baştan söyliyim alacakaranlık hiç izlemedim sadece ismini duydum. Güneşe çıktığımda yanık falan oluşmuyor vücudumda yada alerjim yok sadece her yerim kızarıyor. Vampirlere inanmıyorum. Belki vardır belki yoktur ama inanasım gelmiyor. Peki bu kan içmeyi sevmem neden sizce? İstediğinizi sorabilirsiniz cevaplarım:)

Hayır böyle bir şey hiç bir zaman olmadı. Ve hiç bir şeyin tadına bakmak istemem özellikle kandan tiksinirdim fakat son 1-2 aydır böyleyim. Tadına bakma isteği değil ben 1-2 aydır nerem kanasa içmek istiyorum değil içiyorum.
Çocukken olur öyle herşeyin tadına bakma ve yeme hevesi büyüyünce unutursun

Burayı nerden biliyorsun yeni nesil gümbür gümbür
Konuyu da tam yerine açmışsın helal olsun skdhhdjd

ablacığım öncelikle bunun ciddi bir hastalık olduğunu bilmelisin, hem psikolojik hem patolojik.
ailenle paylaştın mı?
mutlaka paylaş.
hemogram değerlerine bakılmalı..
ailende diabet hastası var mı? ya da genetik taşıdığın bir hastalık?
hemoglobininden kaynaklı bir sorun olma ihtimali çok yüksek.
idrar dışkı örneği de istenebilir saptama kolaylığı açısından.
hadi havalı bir bilgi vereyim sana arkadaşlarına anlatırsın bunu :)))
vampir hikayelerinin çıkış noktası aslında bir hastalıktır. porphyria, albinoluk ve benzeri hastalıklar ya da genetik bozukluklardan esinlenerek oluşturulan bir kurgudur yani vampir hikayeleri
tabii bardak bardak kan içme gibi bir durum yok
işin edebiyat kısmı onlar
keza kan, steril değil. yani içinde birçok mikrop barındırıyor.
senin için duyduğum endişeye sebep bu.
kan içen bir insan ciddi hastalıklara tutulabilir. sadece kimi 5 günde açığa çıkar kimi 5 senede..
elbette burada hadi bir zevk için iki kaşık kan içeyim, diyen birinin patolojisinden bahsediyorum.
psikolojik sorunlarına girmiyorum.
kan içmeye ihtiyaç duyan birininse zaten patolojik hastalığı vardır..
lütfen doktora git corona tedbirleri hafiflediğinde.
ileride önünü alamayacağın hastalıklarla uğraşmanı asla istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…