Çocukken olur öyle herşeyin tadına bakma ve yeme hevesibüyüyünce unutursun
Aslında sadece sordum kimseye söylemedim bu zamana kadar. Sadece bura hariç. Ama eğer işime yarayacak bir cevap vermeyiceksen sen bilirsin.Tamam sen wampirsinilginc seyler duymak istiyorsun ama sadece ergensin maalesef
Hevesli, özenen..
Bazı kişiler vardır sen inanmazsan inanma diye ısrar ediyorlar bu yüzden dedim inanmıyorum vampirlere.Tamam sen wampirsinilginc seyler duymak istiyorsun ama sadece ergensin maalesef
Hevesli, özenen..
Belki wampirler vardir" ne demek ya
1-2 aydır var.Kanın tadına bakmak nedir ya evde kaldık diye falan mı oluyor böyle
O diyen kisiler de 14 yas civarlari sanirimBazı kişiler vardır sen inanmazsan inanma diye ısrar ediyorlar bu yüzden dedim inanmıyorum vampirlere.
Hayır.Çocukken pardon daha küçükken ağladığından burnundan akan sıvıyı da içmeyi seviyor muydun?
Ben 14 yaşındayım 15'ime giricem fakat demiyorum.O diyen kisiler de 14 yas civarlari sanirim
Psikoloğa gidiyordum fakat anksiyete yüzünden ilaç(prozec) daha kötü yapınca 6 aydır gitmiyorum bu yasak kalktığında gidicem anksiyete yüzünden zaten.Ergen psikologu öneririm.
Başka meşgale bul bence kendine kafadan atarsın bu düşünceleri geçer gider1-2 aydır var.
İnternette görmüştüm d.Burayı nerden biliyorsun yeni nesil gümbür gümbür
Konuyu da tam yerine açmışsın helal olsun skdhhdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?