ablacığım öncelikle bunun ciddi bir hastalık olduğunu bilmelisin, hem psikolojik hem patolojik.
ailenle paylaştın mı?
mutlaka paylaş.
hemogram değerlerine bakılmalı..
ailende diabet hastası var mı? ya da genetik taşıdığın bir hastalık?
hemoglobininden kaynaklı bir sorun olma ihtimali çok yüksek.
idrar dışkı örneği de istenebilir saptama kolaylığı açısından.
hadi havalı bir bilgi vereyim sana arkadaşlarına anlatırsın bunu :)))
vampir hikayelerinin çıkış noktası aslında bir hastalıktır. porphyria, albinoluk ve benzeri hastalıklar ya da genetik bozukluklardan esinlenerek oluşturulan bir kurgudur yani vampir hikayeleri
tabii bardak bardak kan içme gibi bir durum yok
işin edebiyat kısmı onlar
keza kan, steril değil. yani içinde birçok mikrop barındırıyor.
senin için duyduğum endişeye sebep bu.
kan içen bir insan ciddi hastalıklara tutulabilir. sadece kimi 5 günde açığa çıkar kimi 5 senede..
elbette burada hadi bir zevk için iki kaşık kan içeyim, diyen birinin patolojisinden bahsediyorum.
psikolojik sorunlarına girmiyorum.
kan içmeye ihtiyaç duyan birininse zaten patolojik hastalığı vardır..
lütfen doktora git corona tedbirleri hafiflediğinde.
ileride önünü alamayacağın hastalıklarla uğraşmanı asla istemeyiz
Hayır.
Öncelikle iyi bir şekilde cevap verdiğin için çok teşekkür ederim yani terslemedin:) arkadaşlarıma anlatamam çünkü benden uzaklaşırlar veya herkese yayarlar ve bunu istemem. Ailem ise basit bir şey görür söylesem yada dalga geçer zaten bir tek annem var o kadar. O da böyle şeyleri hiç umursamaz. Her şeyi abarttığımı söyler. Bardak yada kaşık değil ben emerek içiyorum. Yani kanayan yeri emiyorum. Bunu daha çok seviyorum. Bide pek ilgilenmediğim için soruyorum patolojik rahatsızlık derken nasıl yani anlamadımda:) Genetik rahatsızlığım yok diye biliyorum ama emin değilim. Ama diyabet hastası sanırım dayım diye biliyorum.ablacığım öncelikle bunun ciddi bir hastalık olduğunu bilmelisin, hem psikolojik hem patolojik.
ailenle paylaştın mı?
mutlaka paylaş.
vampir hikayelerinin çıkış noktası aslında bir hastalıktır. porphyria, albinoluk ve benzeri hastalıklar ya da genetik bozukluklardan esinlenerek oluşturulan bir kurgudur yani vampir hikayeleri
kan içen bir insan ciddi hastalıklara tutulabilir. sadece kimi 5 günde açığa çıkar kimi 5 senede..
elbette burada hadi bir zevk için iki kaşık kan içeyim, diyen birinin patolojisinden bahsediyorum.
14 yaşındayım diyorumŞarap iç ,kırmızı şarap.
ablacığım öncelikle bunun ciddi bir hastalık olduğunu bilmelisin, hem psikolojik hem patolojik.
ailenle paylaştın mı?
mutlaka paylaş.
Ne alaka acabaAramızda vampirler var arkadaşlar
Teşekkürler ama ciddiydim.:)Ben konu sahibinin ciddi olduğunu düşünmemiştim. Böyle bir hastalıkta mı varmış.
Geçmiş olsun konu sahibi inşallah iyileşirsin.
Ciddiyim ama sen bilirsin:)Bu konu gerçek olmamalı
Annem pek umursamadığı için inanmıyorDemirin eksiktir kan tahlili yaptır.
Zaten bir ablama emmek diye bahsettim ama çıkan kan için 3 dikiş attılar sen bilirsin bıçakla kesilmişti. O zaman başladı.Tamamda bir insanın eline bisey batsa veya kesilse nekadar kan cikabilirki.bir iki aylık biseymis.emmek desen daha doğru olurdu ..içmek içmek sacmalamissin ..
Teşekkürler ama ciddiydim.:)
Teşekkür ederim:)Öyleymişsin maalesef:) anksiyeten de varmış üstelik. Daha çok küçüksün. Ortalık bi durulsun dahiliye doktoruna git değerlerine baksınlar. Anksiyeteyi tetikleyen bir hastalığın olabilir. Ben de sindirim problemi var anksiyetemi tetikliyor. Mesela şeker hastalığı da anksiyeteyi tetikliyor. Allah şifa versin.
Ee ok birkez üç dikis atılmış kanı icmissinZaten bir ablama emmek diye bahsettim ama çıkan kan için 3 dikiş attılar sen bilirsin bıçakla kesilmişti. O zaman başladı.
Enteresan gerçek ise arkadaşımin dediği gibi kan tahlili yaptı demir eksikliği vardirCiddiyim ama sen bilirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?