Kan İlacı

redak3352

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
31
11
3
32
25 haftalik gebeyim doktorum kan ilaci ve magnezyum vermisti doguma kadar kullan diye bi müddet kullandim aonra aksatmaya basladim yaklasik 2 aydir kullnanmiyrm bunlari kullanmazsam dezavantajlarini görürmüyüm

Ben de ilac kullanmamakta direnen bir insanim 2 doz almam gereken demir ilacini 1 doz aliyorum. Verilen takviye vitaminler hak getire doktorun verdigi gibi duruyor çekmecede. Demir ilacini da doktor sütünü ve enerjini etkiler dedigi icin kullaniyorum. 1 ay öncesine kadar hicbir sey kullanmiyordum degerlerim de cok normaldi.

25 haftalik gebeyim doktorum kan ilaci ve magnezyum vermisti doguma kadar kullan diye bi müddet kullandim aonra aksatmaya basladim yaklasik 2 aydir kullnanmiyrm bunlari kullanmazsam dezavantajlarini görürmüyüm
Kullanmakta fayda var agrilar kramplar için ilac degil bunlar vitamin takviyesi.kan ilacinida kesin kullanin gebelikte kansizlik demir eksikligi olabiliyo ve ihtiyacinız var bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…