- 9 Ocak 2015
- 19.275
- 80.127
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum evden dışarı çıktığım yok :) evet gitmeliyimMargarikdışarı çpost: 42113356 .!.:Bence doktora hemen git tatlimm guneste falan fazla mi kaliyorsun ? Gecmis olsun..
YokTansiyon problemin var mı
Öylemi diyorsun evet olabilirdiyorsun :kevet post: 42113426 .!.:Sıkıntı ve stresten oluyordur canım. kolay şeyler yaşamadın sonuçta
Evde tansiyon aletimiz var ölcüyorum aklıma geldikçe simdi ölçeyim mı?[/QUOTE][QUOTE="AdAm_OLaCaK_KIZ, post: 42113487, member: 5036şimdi birüzenli ölçüm yapıyo musun yoksa yılda bir acilde ölçülen sonuca göre mi yok dedin
Hayır olmadımyakın zamanlarda ameliyat oldunmu..bademcik yada burun ameliyatı falan..
Evet her zamanÇok ağlayınca bana da oluyordu canım. Sen de öyle yaptıysan
Evet evet midemde bulanıyor çok çekilmez bi hal aldı başında çatlıyorBende cok aglayinca oluyor burnuma kan kokusu gelio midem bulanio
sağlığından olacaksın canım en azından 1 saat gözlerini kapat dinlensin gözlerinEvet her zaman
Hayır olmadım
Elimde degil ki canımsağlığından olacaksın canım en azından 1 saat gözlerini kapat dinlensin gözlerin