Kan kustum

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
Hanımlar gebeliğim var. Sabah demir ilacı aldım. 2 saat yemek yemedim. Bulantıdan baş dönmesinden yiyemiyorum zaten sonra magnezyum tableti var ondan içtim. 15 dk sonra kustum. Midem boşken iki kez öğürdüm yarım çay bardağı kadar parlak kırmızı kan kustum. Midem rahatladı ama acile gitmelimiyim ? Yani şu an rahatsız değilim. Rahatım. Rahatlattı hatta.

Hiç zaman kaybetme canım demir ilacından olabilir muhtemelen pembe bi hap mıydı benim kullandığım öyleydi o yüzden olabilir ama sen yinede git ihmale gelmez böyle şeyler bişey olursa çok üzülürsün en azından için rahatlasın

Hanımlar gebeliğim var. Sabah demir ilacı aldım. 2 saat yemek yemedim. Bulantıdan baş dönmesinden yiyemiyorum zaten sonra magnezyum tableti var ondan içtim. 15 dk sonra kustum. Midem boşken iki kez öğürdüm yarım çay bardağı kadar parlak kırmızı kan kustum. Midem rahatladı ama acile gitmelimiyim ? Yani şu an rahatsız değilim. Rahatım. Rahatlattı hatta.
bizim grupta iki arkadaşta birer kez kan kustular devamı gelmedi ama yine de içiniz rahat olsun gidin bence midenize vurmuştur demir ilacının maalesef böyle bir pisliği var..

Doktora gittik. Mide ile yemek borusu arasında ki damarları beceriksiz doğum doktorumun verdiği ilaçlar yüzünden çatlatmışım. Sen reflüsü olan insana ne diye mideyi mahveden magnezyum, kalsiyum ve demir hapı verirsin a kadın ! İlaçları acilen bıraktırdı gastroloji doktoru. Doktorunla görüş ama bence kullanma bunları dedi.5 gün kesin kullanma sonra aranızda karar verin miden kendine gelsin dedi.

alıntıları görmedim, gitmişsiniz geçmiş olsun :))
bebişinizi sağlıkla alırsınız kucagnıza inşallah

demir ilaci bende kullaniyorum,muhtemelen!kustugun kan degildir!zaten demir ilaci mide bulantisi yapiyor ben yarim iciyorum tum icince inanilmaz ksuyorum kan renginde ama kan degil!demir ilaci zaten kan ilaci rengide kirmizi kokusu igrenc ,muhtemelen onun rengidir ama ikilemde kaliysan acile gitmende fayda var!

X