- 7 Ocak 2025
- 106
- 17
- 13
- Konu Sahibi sesssizsinema
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok denecek kadar diyelim taşıyıcı bile değilsin bir geninde çok az var o da mühim değilMerhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz
Benimde 1. Değerim Heterezigot çıktı diğerleri normal doktor gerek yok dediMerhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz
Bence buna doktorun karar vermesi lazım ama artık doktorlar bu testler olsun olmasın 2 adet bebek kaybı olunca direk kan sulandıcı kullanıyorlarmis zaten diye duydum..Rabbim şifa versin herbirimize..Zor zamanlardan geçiyoruzMerhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz
Düşük doz önerebilir ama mutlaka sorun doktorunuza kaç haftalıkken durdu şuan gebelik planlıyor musunuz ?Benimde 4 genim heterozigot çıktı ... Daha doktora sormadımbir kaybım var kalp durması ..Bilmiyorum ki çok yorgun hissediyorum kendimi ..Çok yoruldum ya..Sahi nasıl toparlanır?
Merhaba tekrardan..Düşük doz önerebilir ama mutlaka sorun doktorunuza kaç haftalıkken durdu şuan gebelik planlıyor musunuz ?
Üzülmeyin demek dile kolay ama mecburen toparlanmamız gerekiyor kimse elimizden tutup kaldırmaz bizi tevekkül edip Allah’a sığının bol bol dua edin Allah’ı andıkça gönlünüz ferahlayacak
Yaaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun pıhtılaşmadan dolayı mı öyle oluyormuş doktorunuz ne dedi.Merhaba tekrardan..
8 haftalikken ögrendim. Ama 5-6 gün önce durmuş meğer ben kan vermeye gittiğimde öğrendim malesef hiç beklemedigim bir andı.
Rabbım büyük biz ve bizim gibilerini en güzeline hazırlıyor İnanıyorum çiçek anneler![]()
Canım doktorunun geçmiş öyküne göre değerlendirme yapması gerekiyor. Kan sulandırıcı için faktör5 de mutasyon istiyorlar. Ama onda bile kullandırmadıkları oluyor. Gecmiş öyküsü cok önemli. Ben kan sulandırıcı ile ilgili yurtdısı kaynaklarınıda cok arastırdım. Çünkü tr deki doktorlar bu konuda fikir birliğine varmıs değil. Yurtdısındada kan sulandırıcı kullanımı icin bi yönerge vardı. Venöz yetmezlik geçirip geçirmediğin gibi cok fazla değişkene bakıyorlar.Merhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz
Canım doktorunun geçmiş öyküne göre değerlendirme yapması gerekiyor. Kan sulandırıcı için faktör5 de mutasyon istiyorlar. Ama onda bile kullandırmadıkları oluyor. Gecmiş öyküsü cok önemli. Ben kan sulandırıcı ile ilgili yurtdısı kaynaklarınıda cok arastırdım. Çünkü tr deki doktorlar bu konuda fikir birliğine varmıs değil. Yurtdısındada kan sulandırıcı kullanımı icin bi yönerge vardı. Venöz yetmezlik geçirip geçirmediğin gibi cok fazla değişkene bakıyorlar.
Ama senin tahlillerin için tek söyleyeceğim şey metil folat ve metil kobalamin kullanmaya başla gebelik öncesi. Gebelik öncesi multivitaminlerin icindede bu formda olmasına dikkat et. Gebelik boyuncada bu formda olmasında dikkat et. Mthfr geninin heterezigot olması demek sentetik olan folik asiti vucüdunun işleyememesi demek oluyor. Bu söylediğim formlar aktif formları. Sadece buna dkkat etmen yeterli. Bu arada çoğu doktorda mthfr geni önemsiz diyor.
İlgini çekerse sana bi sempozyum atayım dinle.
Geniş kapsamlı herşeyi ele alıyorlar.
Benimde mthfr ler heterezigot her gittiğim doktor önemsiz dedi böyle bir detaydan bahsetmedi. Bende bu videodan öğrendim.
Ama sen hematoloji doktorundan danışmanlık al mutlaka.
Canım doktorunun geçmiş öyküne göre değerlendirme yapması gerekiyor. Kan sulandırıcı için faktör5 de mutasyon istiyorlar. Ama onda bile kullandırmadıkları oluyor. Gecmiş öyküsü cok önemli. Ben kan sulandırıcı ile ilgili yurtdısı kaynaklarınıda cok arastırdım. Çünkü tr deki doktorlar bu konuda fikir birliğine varmıs değil. Yurtdısındada kan sulandırıcı kullanımı icin bi yönerge vardı. Venöz yetmezlik geçirip geçirmediğin gibi cok fazla değişkene bakıyorlar.
Ama senin tahlillerin için tek söyleyeceğim şey metil folat ve metil kobalamin kullanmaya başla gebelik öncesi. Gebelik öncesi multivitaminlerin icindede bu formda olmasına dikkat et. Gebelik boyuncada bu formda olmasında dikkat et. Mthfr geninin heterezigot olması demek sentetik olan folik asiti vucüdunun işleyememesi demek oluyor. Bu söylediğim formlar aktif formları. Sadece buna dkkat etmen yeterli. Bu arada çoğu doktorda mthfr geni önemsiz diyor.
İlgini çekerse sana bi sempozyum atayım dinle.
Geniş kapsamlı herşeyi ele alıyorlar.
Benimde mthfr ler heterezigot her gittiğim doktor önemsiz dedi böyle bir detaydan bahsetmedi. Bende bu videodan öğrendim.
Ama sen hematoloji doktorundan danışmanlık al mutlaka.
Çok mutlu oldumÇook teşekkür ederim
çook teşekkür ediyorum bilginizi paylaştınız çok yardımcı oldu bu![]()