Kan pıhtılaşma sonucumu değerlendirir misiniz

sesssizsinema

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
105
16
13
Merhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_0985.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 38
Benimde 4 genim heterozigot çıktı ... Daha doktora sormadım bir kaybım var kalp durması ..Bilmiyorum ki çok yorgun hissediyorum kendimi ..Çok yoruldum ya..Sahi nasıl toparlanır?

Eklentiler

• Screenshot_20250826_001928_Samsung Notes.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba dış gebelik ardından kimyasal geçirdim sonucum böyle dr henüz görünmedim sizce kan ssulandırıcı vs gerekli mi normaller beni hafifletti ama diğerlerini bilemedim yardımcı olur musunuz
Bence buna doktorun karar vermesi lazım ama artık doktorlar bu testler olsun olmasın 2 adet bebek kaybı olunca direk kan sulandıcı kullanıyorlarmis zaten diye duydum..Rabbim şifa versin herbirimize..Zor zamanlardan geçiyoruz

Benimde 4 genim heterozigot çıktı ... Daha doktora sormadım bir kaybım var kalp durması ..Bilmiyorum ki çok yorgun hissediyorum kendimi ..Çok yoruldum ya..Sahi nasıl toparlanır?
Düşük doz önerebilir ama mutlaka sorun doktorunuza kaç haftalıkken durdu şuan gebelik planlıyor musunuz ?
Üzülmeyin demek dile kolay ama mecburen toparlanmamız gerekiyor kimse elimizden tutup kaldırmaz bizi tevekkül edip Allah’a sığının bol bol dua edin Allah’ı andıkça gönlünüz ferahlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…