Kan pihtilaşma testi genetik

gulsahozturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2025
9
0
1
23
Kizlar ben 2 kez dusuk yasadim kimyasal dediler. 3 cu kez hamile oldugumu bildigim gun kan pihtilasma testi yaptirdm ve galiba fazlasiya kotu sonuclarim. Kleksan 0.4 kardio magnit kullaniyorum ama cok korkuyorum. Testimin sonuclarini paylasiyorum bu durumu yasayig normal gebelik keciren var mi?

Merhabalar öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınızırsınız inşallah.aynı durmaları bende yaşadım iki düşük sonrası yapılan testler sonrasında kan pıhtılaşması çıktı şuan 32 haftalık gebeyim ve iğneyi kullanıyorum halen .hiç merak etmeyin iğnenizi düzenli bir şekilde yaptırdığınız zaman sıkıntı yaşamayacaksınız.

Ya cok sağ olun cevapladiginiz icin. Iyneden başka bir ilac kullaniyormusunuz? Bana iyneyle birlikde kan sulandirici ilaclarda yazildi. InsaAllah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeyinizi

Ya cok sağ olun cevapladiginiz icin. Iyneden başka bir ilac kullaniyormusunuz? Bana iyneyle birlikde kan sulandirici ilaclarda yazildi. InsaAllah sag salim kucaginiza alirsiniz bebeyinizi
İnşallah çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız evet iğnenin yanında aspirinde kullanıyorum

canım ben ilk kızımıda iğne olarak kucağıma aldım. şimdi ikinciye hamileyim yine iğne oluyorum. arada 1 düşük 2 kimyasal ve 1 dış gebelik yaşadım. Allah isteyen herkese nasip etsin. sağlıkla kavuşallım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…