yaInanin kalp durmasi o na bagli olmuyor. Saglikli degilse duruyor. Ben gebe kalmadan once basladim yinede de durdu.
Merhaba konuyla ilgili bişey sorabilirmiyim kan pıhtılaşması hangi testlerle ortaya çıktı? Bende aynı durumdayım iki gebelik kaybım var ve pıhtılaşma şüphesi var.hangi testleri yaptınız?ve de son durumunuz nedir merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirimöğrendim kan pıhtılaşması varmış hayırlısı olsun inş.
Merhaba konuyla ilgili bişey sorabilirmiyim kan pıhtılaşması hangi testlerle ortaya çıktı? Bende aynı durumdayım iki gebelik kaybım var ve pıhtılaşma şüphesi var.hangi testleri yaptınız?ve de son durumunuz nedir merak ediyorum bilgi verirseniz çok sevinirimGeçmiş olsun
Sanırım bu panel testlerin tamamının adı ama ben bi kaç test yaptırdım daha yapılması gerekenler var mı bilmiyorumTrombofili paneli testi.
Sanırım bu panel testlerin tamamının adı ama ben bi kaç test yaptırdım daha yapılması gerekenler var mı bilmiyorumlupus antkulagülan,karyotip,mthfa c ve bazı faktörler dahası var mı acaba?
Siz hangilerini yaptırdınız acaba?birde hangi şehirdensiniz?Yeterince.yaptirmissiniz.o zaman.. onlarin sonuclari yeterli.olur
Siz hangilerini yaptırdınız acaba?birde hangi şehirdensiniz?
Ben onları yaptırdım lupus çıktı fakat diğeri daha çıkmadı peki bunlar yeterlimi? Sonuç elde etmek için?sizin var mı peki pıhtılaşma nasıl bi yol izliyorsunuz?Istanbuldayim ben. Karyotip yaptirmistim genetik baktirmistim pihtilasma.icim bide lupus
Ben onları yaptırdım lupus çıktı fakat diğeri daha çıkmadı peki bunlar yeterlimi? Sonuç elde etmek için?sizin var mı peki pıhtılaşma nasıl bi yol izliyorsunuz?
sizin yazınızı tekrar okudum çok haklısınız iğne kullandım hamile kaldım tekrar kalbi durudu test yaptık 47 kromozom olduğu için sağlıksız diye kalbi durmuşInanin kalp durmasi o na bagli olmuyor. Saglikli degilse duruyor. Ben gebe kalmadan once basladim yinede de durdu.
Canım daha önce kayıpların var mı bazı doktorlar hemen başlıyor bazıları keseyi gördükten sonra başlıyor benim daha önce 2 tane kaybım var şun 3,5 aylık hamileyim düşük düzeyde pıhtılaşma vardı değerim. Beta 50lerde öğrendik katlanıyor mu iki katı şeklinde baktık 200 lerdeyken başladık yani hemen kullandıkslm kızlar aranızda kan pıhtılaşma testi sonucunu beklerken hamile kalan varmı varsa gebelikte nasıl bir yol izledi? her ihtimale karşı doktoru kan sulandırıcı iğne verdi mi?
daha önce 2 kez kalp durması yüzünden bebeklerimi kaybettim. en sonki bebebğe genetik test yaptık 47 çıktı ondan düştüğünü söyledilerCanım daha önce kayıpların var mı bazı doktorlar hemen başlıyor bazıları keseyi gördükten sonra başlıyor benim daha önce 2 tane kaybım var şun 3,5 aylık hamileyim düşük düzeyde pıhtılaşma vardı değerim. Beta 50lerde öğrendik katlanıyor mu iki katı şeklinde baktık 200 lerdeyken başladık yani hemen kullandık
Ben 1 kez kürtaj oldum bir tanesi kendinden düştü çünkü her ikisinde 5-6 haftalıktı kürtajda patoloji temiz çıktı doktor daha çok gizli şeker ve pıhtılaşmadan şüphelendi bizde de bence doktora git bir danış bu iğneleri doktorum sadece pıhtılaşma değil ödem de atıyor dedidaha önce 2 kez kalp durması yüzünden bebeklerimi kaybettim. en sonki bebebğe genetik test yaptık 47 çıktı ondan düştüğünü söylediler
canım keşke o kadaar mahsum olsaydı genetik bozukluk çıktıBen 1 kez kürtaj oldum bir tanesi kendinden düştü çünkü her ikisinde 5-6 haftalıktı kürtajda patoloji temiz çıktı doktor daha çok gizli şeker ve pıhtılaşmadan şüphelendi bizde de bence doktora git bir danış bu iğneleri doktorum sadece pıhtılaşma değil ödem de atıyor dedi
Canım inan her şey kısmet bazen kabullenmek çok zor hele anne baba olmayı çok isterken her şey zor geliyor bende 2 Li taramam yüksek risk çıktı Almanya’ya kan yolladık temiz geldi 1 ay neredeyse uyku uyuyamadım kullandığım ilaçları saymıyorum bile troidden şekere iğneden progestana neler neler birde hamilelik öncesiBerki tedaviler her şey çok Zor halada zor benim için 3,5 aylığım daha kendime söyleyemiyorum korkudan ama geçecek inş umudunu kaybetme senin , benim hatta bizden çok daha zorlu durumlardan geçenler var kadınlar kulübü hikayeleri bana umut oldu inş rabbim hepimize sağlıklı salih evlatlar nasip etsincanım keşke o kadaar mahsum olsaydı genetik bozukluk çıktı
Haa bu arafida biz kendimizin kromozom yapısına da baktırdık orada da bozukluk olabiliyor hatta sperm DNA hasar kaydı diye bir şey var sperm DNA’sına bakılıyor onara baktırdık istersen sendr baktır bir sıkıntı varsa tedavileri muhakkak oluyorcanım keşke o kadaar mahsum olsaydı genetik bozukluk çıktı
peki bu teste nerde bakılırHaa bu arafida biz kendimizin kromozom yapısına da baktırdık orada da bozukluk olabiliyor hatta sperm DNA hasar kaydı diye bir şey var sperm DNA’sına bakılıyor onara baktırdık istersen sendr baktır bir sıkıntı varsa tedavileri muhakkak oluyor
Bizi doktor yönlendşrmiştirdi Ankara mikrogen bunların anlaşmalı olduğu hastane yara doktor oluyor farklı şehirlerde laboratuvar merkezini arayıp öğrenebilir sinizpeki bu teste nerde bakılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?