Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 16 nisan gibi pihtilasma testi verdim sonuç çıkmadı hâlâ, fakat şu an 6 haftalık hamileyim doktorum test sonucum yakın olduğu için(16 mayıs gibi tahmini) 10 adet iğne verdi kan sulandırıcı şu an onu vurduruyorum.insallah pihtilasma yoktur da 9 ay boyunca bu iğneyi vurulmak zorunda kalmam.ben de merakla bekliyorum sonucuslm kızlar aranızda kan pıhtılaşma testi sonucunu beklerken hamile kalan varmı varsa gebelikte nasıl bir yol izledi? her ihtimale karşı doktoru kan sulandırıcı iğne verdi mi?
TEŞEKKÜR EDERİM. KAÇ HAFTALIK İKEN BAŞLADINIZ İĞNEYE.Merhaba ben 16 nisan gibi pihtilasma testi verdim sonuç çıkmadı hâlâ, fakat şu an 6 haftalık hamileyim doktorum test sonucum yakın olduğu için(16 mayıs gibi tahmini) 10 adet iğne verdi kan sulandırıcı şu an onu vurduruyorum.insallah pihtilasma yoktur da 9 ay boyunca bu iğneyi vurulmak zorunda kalmam.ben de merakla bekliyorum sonucu
5 haftalık iken başladım, test sonucuna göre de devam edeceğim ya da etmeyecegimTEŞEKKÜR EDERİM. KAÇ HAFTALIK İKEN BAŞLADINIZ İĞNEYE.
2018 şubat ve 2019 şubatta 3-4 haftalıkken dusuklerim oldu ama zaten gebeligimi öğrendiğimde hafif kanama vardı ikisinde de düşeceği belli gibiydi .bu sefer öyle bir durum yok ve 6 haftaya kadar da ilerledik cok şükür. Hakkımızda hayırlısı inşallahben 28 şubatta verdim testi hala çıkmadı![]()
Sunucunuzu merak ettim öğrenebildiniz mi ?sizinle yazışırken test sonucumu sordum çıkmış dediler çok meral ediyorum :) e nabıza baktım lupus antikoagülan taraması negatif yazıyor. o mudur bilmiyorum ama
Hayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğum olur hepimiz için. Benim de sonuç geçen hafta cıktı pihtilasma yok dedi doktorum iğne başlamıştık bıraktik şu an iyi gidiyor bakalımöğrendim kan pıhtılaşması varmış hayırlısı olsun inş.
SİZ SONUCU BEKLERKEN İĞNEYE Mİ BAŞLADINIZ? HAMİLEMİSİNİZ ŞUANHayırlısı olsun inşallah sorunsuz bir hamilelik ve doğum olur hepimiz için. Benim de sonuç geçen hafta cıktı pihtilasma yok dedi doktorum iğne başlamıştık bıraktik şu an iyi gidiyor bakalım
Evet sonucu beklerken iğneye başlatmıştı doktorum ,13 gun falan igne oldum ama çok şükür yokmuş.9 haftalık hamileyim şu an Ama korkmuyor da değilim bundan once 2 düşüğüm olduğu içinSİZ SONUCU BEKLERKEN İĞNEYE Mİ BAŞLADINIZ? HAMİLEMİSİNİZ ŞUAN
sizinle yazışırken test sonucumu sordum çıkmış dediler çok meral ediyorum :) e nabıza baktım lupus antikoagülan taraması negatif yazıyor. o mudur bilmiyorum ama
inş bi sıkıntı çıkmadan doğum yaparsınız hayırlı olsunEvet sonucu beklerken iğneye başlatmıştı doktorum ,13 gun falan igne oldum ama çok şükür yokmuş.9 haftalık hamileyim şu an Ama korkmuyor da değilim bundan once 2 düşüğüm olduğu için
tşk ederim verdiğiniz bilgiler için. dr kan pıhtılaşman var dedi geçen gün hamile kaldığın gibi iğne başlicaz ve aktif folik asit kullan dedi. hayırlısı bakalım. inş hamile kalınca çabuk fark ederim de tekrardan kalbi durmazLupus ta pihtilasma yapabilir ama asil kan pihti testi lupus antikoagulan i degildir. Faktor 5 faktor 2 gibi seylere bakiliri.. zaten lupusunuz negatif gelmis onda sorun yok .. diger testlerinizi yazarsaniz bir yorum yapabilirim belki.. ben kanama pihtilasma hastasiyim ( gerci hastalik demek tuhaf gunluk yasantida bi etkisi yok karisik bisi) igne kullaniyorum zaten 9 ay degil 1yil veriliyor gebelikten sonra 3 ay igneler devam ediyor
Insallah çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içininş bi sıkıntı çıkmadan doğum yaparsınız hayırlı olsun
Inanin kalp durmasi o na bagli olmuyor. Saglikli degilse duruyor. Ben gebe kalmadan once basladim yinede de durdu.tşk ederim verdiğiniz bilgiler için. dr kan pıhtılaşman var dedi geçen gün hamile kaldığın gibi iğne başlicaz ve aktif folik asit kullan dedi. hayırlısı bakalım. inş hamile kalınca çabuk fark ederim de tekrardan kalbi durmaz![]()