Merhaba öncelikle çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2939642 Merhaba gebelik kayıplarımdan dolayı genetik ve pıhtılaşma testi verdik.
Genetik doktorum sonuçlarda herangibir problem olmadığını söyledi. Kadın doğum doktoruna henüz gösteremedim. Heterozigot olan 2 gen çokta önemli olmadığını söyledi doktor. Sizlerinde bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ?
Benimde son uc testim heterızgot cıktı genetık doktoru sorun yok dedı bir kalp durması bir kimyasal varEki Görüntüle 2939642 Merhaba gebelik kayıplarımdan dolayı genetik ve pıhtılaşma testi verdik.
Genetik doktorum sonuçlarda herangibir problem olmadığını söyledi. Kadın doğum doktoruna henüz gösteremedim. Heterozigot olan 2 gen çokta önemli olmadığını söyledi doktor. Sizlerinde bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ?
Yok cnm igne kan sulandırıcı kullanman laızm benimde 1 gende vardi doktor igne ve hap verdi cnmEki Görüntüle 2939642 Merhaba gebelik kayıplarımdan dolayı genetik ve pıhtılaşma testi verdik.
Geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahMerhaba öncelikle çok geçmiş olsunbenim de bir kimyasal bir boş gebeliğim oldu bu testi nasıl veriyorsunuz kaç günde çıkıyor acaba
Bana da aynı şekilde genetik doktoru bir sorun olmadığını söyledi ama kadın doğum doktoru aynı sizin gibi yapmam gerektiğini söyledi. Çok sevindim bu şekilde kucağınıza aldığınıza bana umut oldunuz şuanBenimde son uc testim heterızgot cıktı genetık doktoru sorun yok dedı bir kalp durması bir kimyasal var
Kadın dogum doktorum hamıle kalmadan önce coraspirin baslattı gebelık olusuncada kan sulandırıcı iğneye gecırdı 9ay kullandım bebegını öyle kucagıma aldım
Teşekkür ederim canım ben testleri daha vermeden önce bir doktor zaten demişti hiçbir problem çıkmasa bile kan sulandırıcı kullanıcaksın artık diue. Bana genetik doktoru bir sorun olmadığını söyleyince aklım karıştı ama geçen bir başka kadın doğum doktorundan da görüş aldım oda corasprine başla hamile kalınca iğneye başlıcaksın dedi. İnşallah sağlıkla nasip olur birdahaYok cnm igne kan sulandırıcı kullanman laızm benimde 1 gende vardi doktor igne ve hap verdi cnm
Amin inşallah cmm banada öyle dedi vee kadın dogum doktoru da öyle dedi sıkıntı yok dedi o ay hamileydim ve düşük yaptım hemen doktorum degiştirdim oda kan pıhtılaşmasi oldugu için düşük yaptıgı o söyledi kan sulandırıcı kullanıcaksin hamike kalınca da igne dediTeşekkür ederim canım ben testleri daha vermeden önce bir doktor zaten demişti hiçbir problem çıkmasa bile kan sulandırıcı kullanıcaksın artık diue. Bana genetik doktoru bir sorun olmadığını söyleyince aklım karıştı ama geçen bir başka kadın doğum doktorundan da görüş aldım oda corasprine başla hamile kalınca iğneye başlıcaksın dedi. İnşallah sağlıkla nasip olur birdaha
Birdaha olmamasına çok sevindim canım. Çok üzücü bir durum ama en azından şuan sorunu öğrendiğime mutluyum. He diyorum keşke en başından bilseudim şuan 1 bucuk yaşında çocuğum olcaktı ama herşeyde vardır bir hayır yaşamamız gerekiyormuş. Rabbim bundan sonrasını iyi etsin inşallah. Bende kullanmamı öneren doktorla devam edicem yoluma artıkAmin inşallah cmm banada öyle dedi vee kadın dogum doktoru da öyle dedi sıkıntı yok dedi o ay hamileydim ve düşük yaptım hemen doktorum degiştirdim oda kan pıhtılaşmasi oldugu için düşük yaptıgı o söyledi kan sulandırıcı kullanıcaksin hamike kalınca da igne dedi
Aynrn öyle cnm doktır cok önemli bende keşke bilseydim suan dogum yapmış olacaktım ama rabbim vardir bir bildiği o güzelleştirip nasip eder Sabrin sonu selamettir rabbim saglıkla kucağımıza aldigim iz günleri nasip etsin inşallahBirdaha olmamasına çok sevindim canım. Çok üzücü bir durum ama en azından şuan sorunu öğrendiğime mutluyum. He diyorum keşke en başından bilseudim şuan 1 bucuk yaşında çocuğum olcaktı ama herşeyde vardır bir hayır yaşamamız gerekiyormuş. Rabbim bundan sonrasını iyi etsin inşallah. Bende kullanmamı öneren doktorla devam edicem yoluma artık
Şuan hamilemiisin canımAynrn öyle cnm doktır cok önemli bende keşke bilseydim suan dogum yapmış olacaktım ama rabbim vardir bir bildiği o güzelleştirip nasip eder Sabrin sonu selamettir rabbim saglıkla kucağımıza aldigim iz günleri nasip etsin inşallah
EveyŞuan hamilemiisin canım
Evet cnm yeni 5 haftalıkŞuan hamilemiisin canım
Çok sevindim canım sağlıkla nasip olsun bu sefer inşallahEvey
Evet cnm yeni 5 haftalık
Amin cnm amin inşallah cümlemiz rabbim nasip etsin vallahi korku içindeyim doktor 10 gün sonra gel dedi korku var ya kalp atışı duymasam diye düşükler den sonra piskolajım bozulduÇok sevindim canım sağlıkla nasip olsun bu sefer inşallah
Çok iyi anlıyorum seni ama olumlu düşün iyi olucak inşallah strese sokma kendiniAmin cnm amin inşallah cümlemiz rabbim nasip etsin vallahi korku içindeyim doktor 10 gün sonra gel dedi korku var ya kalp atışı duymasam diye düşükler den sonra piskolajım bozuldu
İnşAllah vallahi cok korkuyorum su 10 gün geçmiyor hep korku az akıntı olsa lavaboya gidiyorom kanmi diye rabbim kimseye yasatmasin cok cok zorÇok iyi anlıyorum seni ama olumlu düşün iyi olucak inşallah strese sokma kendini
Amin canım inşallah sen iğnelerini kullan kendine dikkat et istirahat et işi gücü bırak. Allahın izniyle hiçbirşey olmucak inşallahİnşAllah vallahi cok korkuyorum su 10 gün geçmiyor hep korku az akıntı olsa lavaboya gidiyorom kanmi diye rabbim kimseye yasatmasin cok cok zor
İnşAllah cnm inşallah dua et rabbim korltugumuza ugratmasin sen hamile misinAmin canım inşallah sen iğnelerini kullan kendine dikkat et istirahat et işi gücü bırak. Allahın izniyle hiçbirşey olmucak inşallah
Duamdasın canım. Yok 3 ay oldu kürtaj olalı. Yeni başladım düşünmeye bakalım nasip olursa inşallahİnşAllah cnm inşallah dua et rabbim korltugumuza ugratmasin sen hamile misin
İnşAllah hayırlısı ile kısmet olur cnm eskiler düşügün kıçı için kalir derler hemrn kalirsin anlamainda inşallah hemrn kalirsinDuamdasın canım. Yok 3 ay oldu kürtaj olalı. Yeni başladım düşünmeye bakalım nasip olursa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?