MERHABAArkadaslar bunlar bnm mutasyonlarim. Ayni olan varsa . Bilgi paylasimi yapalim. Nasil bi yol izliyosunuz.
Mrb cnm . Gebelik oncesi hep folik asit kullandim. Gebeligi ogrenince hemn coraspin ve cleksan 0.4 luk igneye basladim cnmMERHABA
ÇOK ESKİLERDEN MESAJ AMA BENZER DURUMDAYIZ
NASIL BİR TEDAVİ İZLEDİNİZ ACABA
bu arada cevap için çok tesekkur ederimMrb cnm . Gebelik oncesi hep folik asit kullandim. Gebeligi ogrenince hemn coraspin ve cleksan 0.4 luk igneye basladim cnm
Evet cnm cok sukur aldik elimize Rabbim sana da ve isteyen herkese nasip etsin :) iyi bi doktorum vardi herseyden once onemlisi bu bnce . Destek moral veren biri olmali.merhaba
bebişinizi kucağınıza almışşsınız, şimdi profilinize bakıyordum,Allah bağışlasın güle güle büyütün;
peki sakınası yoksa sorabilir miyim? hiç kayıp oldu mu düşük-kürtaj ?
muhtemel olduğu için öğrenebilmişsinizdir?
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim; Gerçekten doktorun dikkatli bir insanmış; biz tüp bebek için gittik düşüğüm var ve 40 yadındayım ama pgt kromozom tahlili felan istediğimizde gerek yok diyor özel hastane üstelik.allahtan pıhtılaşma testlerimi yaptırdımEvet cnm cok sukur aldik elimize Rabbim sana da ve isteyen herkese nasip etsin :) iyi bi doktorum vardi herseyden once onemlisi bu bnce . Destek moral veren biri olmali.
Once ocak 2015 te bos gebelik yasadim cnm kurtaj oldum. dr hemn suphelebdi kan piht testiyle mutasyonlarimi ogtendim. Sonra temmuzda yine igneye ragmn bi kurtajim oldu cunku sperm veya yumurtadan kaynkli dollenme esnasinda olabilen bi kromozom sorunu olmus kalp atisi alinamadi . Dr um kurtajdan alinan embriyoyu genetik inc gonderdi ortaya cikti . Hangi kromozom old onemli cunku ona gore tup bebek de oneriolarmis . Sonra dr bu bi tevafuk olabilio dedi diger bebekte gorulme olasiligi cok az oluomus fln cnm anlatti iste . Sonra dr umla devam ettik . Bu arada bnm d vitaminimde cok dusuktu hep d vitamini de kullandim
Nerde oturuosun cnm bn izmirdeyim eger yakinsan dr umu da soyleyebilirim sana. Yasayanlar anlar tabi o yuzden bu konuda birbirimizi bilgilendirmek fln cok onemli bnce. Bnde burdaki ark lar sayesinde cok sey ogrendim. Insan bazen de kendinin doktoru oluo. Igne kullanmana ragmn mi oldu kayiplarinÖncelikle cevabın için çok teşekkür ederim; Gerçekten doktorun dikkatli bir insanmış; biz tüp bebek için gittik düşüğüm var ve 40 yadındayım ama pgt kromozom tahlili felan istediğimizde gerek yok diyor özel hastane üstelik.allahtan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım
Aynn cnm normal boyle olmasi fln deyip mudaheleyi gerekli gormuolar . Ama kurtaj gercektn insani cok uzuo . Bnce siz kendiliginden bi deneseydiniz ya . Ins cnm en kisa zamnda mutlu haberler alirsin. Stres yapma hic biliorum elinde degil stres oluo ama rahat olmaya calis cunku o da cok etkili . Allah bazen hic beklemedifin anda mutlu haberi gonderio cnm ya.canım bursadayız; burda iyi seçenekler az, acıbademde Şahin zeteroğlu ile başladık. ilk gebeliğim 2 aylık evliyken kendiliğinden oldu ama kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldım;pıhtılaşma testi yaptırdım ve ceninde de kromozom sorunu yoktu. 5 ay sonra tüp bebek için acıbademe gidince doktor endometriumda miyom tespit etti, histereeskopi oldum. kendiniz deneyin olabilir dedi ama gerginlikten de uğraşamadık hakketen. dolayısıyla daha hiç iğne kullanmadım. şimdi tüp bebek tedavisine başadık . yumurta uyarıcı iğne kullanıyorum.
dediğin gibi burası gerçekten süper. doktorlar sanslı değilsen ağzını açıp konuşmuyor
keske izmirde olsaydım doktor çok önemli. sahin bey tatlı bir insan ama çok hastası var acıbademin.bir de doktorlara göre dene! yani düşür kürtaj ol, ancak 3. de ilgileniyorlar
canım denedik 4-5 ay ; ama ayrı sehirlerdeydik o ara bi de takvim ayarla; uğraşAynn cnm normal boyle olmasi fln deyip mudaheleyi gerekli gormuolar . Ama kurtaj gercektn insani cok uzuo . Bnce siz kendiliginden bi deneseydiniz ya . Ins cnm en kisa zamnda mutlu haberler alirsin. Stres yapma hic biliorum elinde degil stres oluo ama rahat olmaya calis cunku o da cok etkili . Allah bazen hic beklemedifin anda mutlu haberi gonderio cnm ya.
Bursada ii dir cnm dr imkani acisindan .
Hadi ya cnm ayri sehirlerde zor oluo tabi o an stres de daa cok devreye girio. Ignede kullancn dimi grne hap fln. Bununla ilgili bise dio mu dr larcanım denedik 4-5 ay ; ama ayrı sehirlerdeydik o ara bi de takvim ayarla; uğraş. hakketen nerdeyse soğuyacaktık yani birbirimizden. zaten de olmadı. bugun tüp bebekçiye kontrole gittik, sizin yumurtalıklar rahmin arkasıdna kalmıs zaten kendiliğinden bebeğin zor olur dedi
Biz tüp bebek tedavisine başladık Can'ım evet hep iğne gidiyoruz göbektenHadi ya cnm ayri sehirlerde zor oluo tabi o an stres de daa cok devreye girio. Ignede kullancn dimi grne hap fln. Bununla ilgili bise dio mu dr lar
Canım bnm durumda aynı yanlız bnde 2 homozigot var bir heterezigot benm durumumda 4g4g olan arkadaşlarin iğneye rağmen dusuklerin olmuş siz sabah aksm mi vuruldunuz iğneyi bna hematoloji doktoru innohep 5000 1+1 önerilmiştir diye bir kağıt verdi gebelik yok ama olunca dokuz ay yakın takip ve gebelik boyunca iğne dedi tehlikeli bir gen mi oluyo yani bnmde boş gebelik var ve birde dusuk var ikisininde kalp atisi bile alinamadiArkadaslar bunlar bnm mutasyonlarim. Ayni olan varsa . Bilgi paylasimi yapalim. Nasil bi yol izliyosunuz.
Cnm pai homozigot onemli evet bi de genetik sanirim . Bn gunde bir kez vuruldm igne cnm. Bnm de ayni bos gebelik ve 9 haftalik kurtaj vardi cnmCanım bnm durumda aynı yanlız bnde 2 homozigot var bir heterezigot benm durumumda 4g4g olan arkadaşlarin iğneye rağmen dusuklerin olmuş siz sabah aksm mi vuruldunuz iğneyi bna hematoloji doktoru innohep 5000 1+1 önerilmiştir diye bir kağıt verdi gebelik yok ama olunca dokuz ay yakın takip ve gebelik boyunca iğne dedi tehlikeli bir gen mi oluyo yani bnmde boş gebelik var ve birde dusuk var ikisininde kalp atisi bile alinamadi
Evet bnde okudm genetk olduğunu da benm ailede benzer durumu yaşayan yok annemde anneannemde.. yeterli oluyor demi günde bir. 1+1 yazdi iki tane olacagimimi anlamaliym burdn Rabbim evladını sana bagislasin canim bizde sağ salim kucagimiza alsaydik bir tane hoş bn hamile de kalamiyorm hemen hemn uzun suruyoCnm pai homozigot onemli evet bi de genetik sanirim . Bn gunde bir kez vuruldm igne cnm. Bnm de ayni bos gebelik ve 9 haftalik kurtaj vardi cnm
Amiiinnn cnm bnm Allah razi olsun. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin ins. Vardir bi vakti cnm sn ii bi dr bul ona git dr da cok onemli seni anlayan sakinlestiren biri olmalu .bnmde ailede bnzer durum yok babadan gecmis olabilir cnm. Bi de bnm 9haftalik kurtajda sebebi piht degildi genetik inc sonucu dollenme esnasinda olusan kromozomal sorun cikti.Evet bnde okudm genetk olduğunu da benm ailede benzer durumu yaşayan yok annemde anneannemde.. yeterli oluyor demi günde bir. 1+1 yazdi iki tane olacagimimi anlamaliym burdn Rabbim evladını sana bagislasin canim bizde sağ salim kucagimiza alsaydik bir tane hoş bn hamile de kalamiyorm hemen hemn uzun suruyo
Ay sinir oluyorum kendime araştırıp araştırıp endişeleniyorm ama engel olamıyorum..Himm benm ikinci boş gebelik te genetiğe gitti de sonucu bilmiyorum ..Amiiinnn cnm bnm Allah razi olsun. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin ins. Vardir bi vakti cnm sn ii bi dr bul ona git dr da cok onemli seni anlayan sakinlestiren biri olmalu .bnmde ailede bnzer durum yok babadan gecmis olabilir cnm. Bi de bnm 9haftalik kurtajda sebebi piht degildi genetik inc sonucu dollenme esnasinda olusan kromozomal sorun cikti.
Genetik mi patoloji mi cnm eger patolojiye gittoyse ondan bise cikmio. Ya bnde oyleydim deli gibi arastiriodum okuodum fln norml cnm yani ii ama arastirmn insan bilinclenio cunku bazen de kendinin doktoru oluyosunAy sinir oluyorum kendime araştırıp araştırıp endişeleniyorm ama engel olamıyorum..Himm benm ikinci boş gebelik te genetiğe gitti de sonucu bilmiyorum ..
patoloji ye gitti..Genetik mi patoloji mi cnm eger patolojiye gittoyse ondan bise cikmio. Ya bnde oyleydim deli gibi arastiriodum okuodum fln norml cnm yani ii ama arastirmn insan bilinclenio cunku bazen de kendinin doktoru oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?