• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması konusunda yardım

miyopi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
2.499
8
158
Gaziantep
Doktor bey merhabalar;

Haziran ayında, 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.

İlk gebeliğimdi ve doktor herhangi bir test için yönlendirmedi. Daha sonra kendi araştırmalarımla kan pıhtılaşmasında kalp durması olduğunu öğrendim. Bu rahatsızlıkta hangi gruplar riskli kabul edilir? Ben bu testi yaptırmalımıyım?

Ayrıca doktorum beklememize gerek olmadığını söyledi ama ben yinede kendimi toparlamak adına 2-3 adet sonrasında korunmayı bırakmayı düşünüyorum, sizin öneriniz ne olur?

Şimdiden teşekkürler

Doktor bey merhabalar;

Haziran ayında, 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum.

İlk gebeliğimdi ve doktor herhangi bir test için yönlendirmedi. Daha sonra kendi araştırmalarımla kan pıhtılaşmasında kalp durması olduğunu öğrendim. Bu rahatsızlıkta hangi gruplar riskli kabul edilir? Ben bu testi yaptırmalımıyım?

Ayrıca doktorum beklememize gerek olmadığını söyledi ama ben yinede kendimi toparlamak adına 2-3 adet sonrasında korunmayı bırakmayı düşünüyorum, sizin öneriniz ne olur?

Şimdiden teşekkürler

Doktorunuz doğru ve akademik bir takip yapıyor. Ben de doktorunuz gibi vakit geçirmeden gebe kalmanızı öneririm (dünya bu şekilde öneriyor artık). Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

Back