- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi prensseess
-
Canim bence sonucun çok çok iyi. Benim adet günüm 1 gün geçtikten sonra 20 çıkmıştı dusun. Hayırlı olsun bebegin sağlıkla gelsin inş.Selam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşük yaşadım 2. Temmuz ayında kaybettim daha sonra tahlil yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sat 6 eylül ama bn dayanamayıp dün test yaptım 2 tane pozitif çıktı sabah hastaneye gittim hemen çok erken yapmisin dedi muayene etti ve rahim duvarın kalinlasmis çok güzel hamilelik olabilir gerçekten kanda bakalım dedi adetime 3 gün var kanım 53.17 cikti sizce düşük mü çok
Ins. Canim inş. Mutasyonlarin nelerBende kullanıyorum celaxıne 0,4 umarım cocugumu kucagıma alırım
Çok saol canım insan bu dönemde böyle motive edici cumlelere ihtiyaç duyuyor inşallah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinCanim bence sonucun çok çok iyi. Benim adet günüm 1 gün geçtikten sonra 20 çıkmıştı dusun. Hayırlı olsun bebegin sağlıkla gelsin inş.
Amin canimÇok saol canım insan bu dönemde böyle motive edici cumlelere ihtiyaç duyuyor inşallah Rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin
Pıhtılaşma yok fakültede araştırıldı ama iki geblik geçirdim biri boş diğeri kalp atışları olmadı oyüzden doktor iğne verdiIns. Canim inş. Mutasyonlarin neler
Hayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah. Erken gebelik testi mi yapmistiniz? Benimde 5 eylül. Yazınızı okuyunca ben de umitlendim deneyim dedi ama çıkmadıSelam arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var 2 tane düşük yaşadım 2. Temmuz ayında kaybettim daha sonra tahlil yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sat 6 eylül ama bn dayanamayıp dün test yaptım 2 tane pozitif çıktı sabah hastaneye gittim hemen çok erken yapmisin dedi muayene etti ve rahim duvarın kalinlasmis çok güzel hamilelik olabilir gerçekten kanda bakalım dedi adetime 3 gün var kanım 53.17 cikti sizce düşük mü çok
Biri predictor 6 gün önce olan test diğeri normal 4 tl lik testlerden ikiside pozitif çıkınca çok şaşırdım Dr 25 üzerinde olunca idrarda pozitif çıkar dedi belki geç dollenmedir canım umutsuzluğa kapılma hemenHayırlı olsun sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah. Erken gebelik testi mi yapmistiniz? Benimde 5 eylül. Yazınızı okuyunca ben de umitlendim deneyim dedi ama çıkmadı
hem de nasıl net, ben geldimmmmm diye bağırıyor :) benim adetlerim düzensiz zaten o yüzden yumurtlama günümü, döllenme tarihini falan hesaplayamıyorum. Hayırlısı...Biri predictor 6 gün önce olan test diğeri normal 4 tl lik testlerden ikiside pozitif çıkınca çok şaşırdım Dr 25 üzerinde olunca idrarda pozitif çıkar dedi belki geç dollenmedir canım umutsuzluğa kapılma hemen
Canim Valla bnde hep böyle net cikioda devamı gelmio inşallah bu sefer olucak ya degerim düşük gibi geliodu ama beklicem pazartesine kdr mecbur korkuyorum insan ister istemez çok hesap yapma ya zaten adetin başlangıcından 10 gun sonra falan düzenli ilişki yaşa stres yapmamak lazımmış ben bu ay çok düşünmedim bile yeni kaybettigim için etkisinden cikamamistimhem de nasıl net, ben geldimmmmm diye bağırıyor :) benim adetlerim düzensiz zaten o yüzden yumurtlama günümü, döllenme tarihini falan hesaplayamıyorum. Hayırlısı...
daha çok minik, yükselir tabi ki.. inşallah bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar. ben de yeni kaybettim, etkisinden çıkmak zor. bu mutluluk bir nebze olsun unutturur umarım.Canim Valla bnde hep böyle net cikioda devamı gelmio inşallah bu sefer olucak ya degerim düşük gibi geliodu ama beklicem pazartesine kdr mecbur korkuyorum insan ister istemez çok hesap yapma ya zaten adetin başlangıcından 10 gun sonra falan düzenli ilişki yaşa stres yapmamak lazımmış ben bu ay çok düşünmedim bile yeni kaybettigim için etkisinden cikamamistim
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua et olur mudaha çok minik, yükselir tabi ki.. inşallah bu sefer sağlıkla gider sonuna kadar. ben de yeni kaybettim, etkisinden çıkmak zor. bu mutluluk bir nebze olsun unutturur umarım.
tabi ki... AminInşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin dua et olur mu
Allah yardım cin olsun canım. Ins. Güzel haberlerle gelirsin. Allah bebeklerimiz i bize bagislasniHerkese merhaba
2 düşük, 1 kürtaj, 1kimyasal gebelik geçirdim
Mtfhr 677 homozigot mutasyonum
Hamile kalmadan önce folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım hamile kalınca clexane 0,4 başladım.
Şimdi 6 haftalık hamileyim ama yine lekelenmelerim başladıher hamileliğimde olduğu gibi coraspini bıraktım ama lekeler çoğaldı. Yarın doktora gidicem. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin Evlat isteyen herkesede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?