Kan Pıhtılaşmasi Olan Hamileler

Teşekkür ederim canım bebeğimi kaybettigimden beri doktor arıyorum içime sinmedi bir türlü. Ali hocadan randevu aldım umarım hayırlısı olur

Merhba hanımlar bendede kan pıhtılaşması çıktı ve 3 aydır deniyoruz hala gebelik yok neden olabilir acaba

Inşallah canım çok saol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim bugün keseyi de gördük şükür haftaya kalp atışlarıni diy cam inşallah ıgneye basladik bide oksapar 4000 anti-Xa IU/0.4 ml iğne verdi bugün ilk ignemi vurundum çok ağrıdı ama ya

benim durumumda olmuşsun lütfü önderoğlunu tavsiye etmem çalıştığı ekip çok seviyesiz yani sekreterleri vs si hemşiresi. ali hocam harikadır gözü kapalı git ikizlerim için gittim halen dr um o her konuda güvenebilirsin

Teşekkür ederim benim de tercihim Ali hoca oldu çok güven verici ve ilgiliydi ilk muayene için. Yarin da keseyi görüp iğnelere başlayacağım inşallah

Teşekkür ederim benim de tercihim Ali hoca oldu çok güven verici ve ilgiliydi ilk muayene için. Yarin da keseyi görüp iğnelere başlayacağım inşallah
Canim cok sevindim bende pazartesi gördüm keseyi hemen ıgneye başladık bana oksepar verdi Dr sana hangi igneyi tavsiye edecek yarın haber verir misin bide ilk igneyi Dr vurdu bana onun vurduğu yerde iğne izi ve hafif morluk var digerlerini esim vuruyor ne acıma var ne iz ne morluk yanlış mı vuruyoruz acaba

Yeni gördüm mesajını canım keseyi gördük biz de çok şükür clexan 0.4 verdi bana da mutasyonun ne kaç haftaliksin? Bana sadece nasıl vuracagimi gösterdi kendim yapıyorum hep. Sadece biraz yakıyor sinek ısırığı gibi iz kalıyor o da geçiyor sonra? Nasıl vuruyorsun ki biri diğerini tutmaz

Canim bugün gittim Dr kalp atışlarıni duyduk şükür Dr yanında da vurdu esim doğru olduğunu söyledi çok mutluyum 6 +1 gunluk dedi Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah

Tam bir hafta var aramızda geç döllenme benimki. Darısı başıma canım çok mutlu oldum sağlıkla da kucagimiza alırız inşallah

Canim bugün gittim Dr kalp atışlarıni duyduk şükür Dr yanında da vurdu esim doğru olduğunu söyledi çok mutluyum 6 +1 gunluk dedi Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah
Canim nasılsın tekrar gittin mi doktora? Merak ettim seni..

Yok canım bir daha gitmedim 1 ay sonra gel dedi dr ben diyarbakırdayim şu seçimi atlatmayi bekliyorum seçimden sonra gidicem gene dayanamam 1 ay :)
1 ay mı... gerçekten çokmus ya neden o kadar uzak tarih? ben de pazartesiyi iple çekiyorum kalbini duyacagiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…