- Konu Sahibi prensseess
-
Teşekkür ederim canım bebeğimi kaybettigimden beri doktor arıyorum içime sinmedi bir türlü. Ali hocadan randevu aldım umarım hayırlısı olurLütfü onderoglunu çok duydum canım. Benim dr um olmasaydı ona gitmeyi düşünüyordum. Hatta yine gidip bir onun da fikrini almak istiyorum. Ali Ergün u hiç duymadım canım. Ins. En kısa zamanda dr bulabilirsin. Çok stresli bir aşama dr a karar varebilmek
Bence gayet güzel yükselmiş. Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucagına alırsın :)Kızlar Merhaba bugün gene gittim Dr bthcg verdim 4 gun once 128 olan bugün 997 cikti nasıl sizce
Inşallah canım çok saol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bence gayet güzel yükselmiş. Hayırlı olsun canım inşallah sağlıcakla kucagına alırsın :)
Canım bence 3 ay kısa bir süre. Denemeye devam etmelisin. Aspirin ve folik asit kullanmanı öneririm.Merhba hanımlar bendede kan pıhtılaşması çıktı ve 3 aydır deniyoruz hala gebelik yok neden olabilir acaba
Canim bugün keseyi de gördük şükür haftaya kalp atışlarıni diy cam inşallah ıgneye basladik bide oksapar 4000 anti-Xa IU/0.4 ml iğne verdi bugün ilk ignemi vurundum çok ağrıdı ama yaInşallah canım çok saol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim durumumda olmuşsun lütfü önderoğlunu tavsiye etmem çalıştığı ekip çok seviyesiz yani sekreterleri vs si hemşiresi. ali hocam harikadır gözü kapalı git ikizlerim için gittim halen dr um o her konuda güvenebilirsinKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim ve acil bir doktor bulmam gerekiyor Ankara da kan pıhtılaşması konusunda uzman perinatolog. Ali Ergün, aydan biri ve lütfü önderoğlu arasında kararsizim yardım eder misiniz
Teşekkür ederim benim de tercihim Ali hoca oldu çok güven verici ve ilgiliydi ilk muayene için. Yarin da keseyi görüp iğnelere başlayacağım inşallahbenim durumumda olmuşsun lütfü önderoğlunu tavsiye etmem çalıştığı ekip çok seviyesiz yani sekreterleri vs si hemşiresi. ali hocam harikadır gözü kapalı git ikizlerim için gittim halen dr um o her konuda güvenebilirsin
Canim cok sevindim bende pazartesi gördüm keseyi hemen ıgneye başladık bana oksepar verdi Dr sana hangi igneyi tavsiye edecek yarın haber verir misin bide ilk igneyi Dr vurdu bana onun vurduğu yerde iğne izi ve hafif morluk var digerlerini esim vuruyor ne acıma var ne iz ne morluk yanlış mı vuruyoruz acabaTeşekkür ederim benim de tercihim Ali hoca oldu çok güven verici ve ilgiliydi ilk muayene için. Yarin da keseyi görüp iğnelere başlayacağım inşallah
Yeni gördüm mesajını canım keseyi gördük biz de çok şükür clexan 0.4 verdi bana da mutasyonun ne kaç haftaliksin? Bana sadece nasıl vuracagimi gösterdi kendim yapıyorum hep. Sadece biraz yakıyor sinek ısırığı gibi iz kalıyor o da geçiyor sonra? Nasıl vuruyorsun ki biri diğerini tutmazCanim cok sevindim bende pazartesi gördüm keseyi hemen ıgneye başladık bana oksepar verdi Dr sana hangi igneyi tavsiye edecek yarın haber verir misin bide ilk igneyi Dr vurdu bana onun vurduğu yerde iğne izi ve hafif morluk var digerlerini esim vuruyor ne acıma var ne iz ne morluk yanlış mı vuruyoruz acaba
Canim bugün gittim Dr kalp atışlarıni duyduk şükür Dr yanında da vurdu esim doğru olduğunu söyledi çok mutluyum 6 +1 gunluk dedi Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallahYeni gördüm mesajını canım keseyi gördük biz de çok şükür clexan 0.4 verdi bana da mutasyonun ne kaç haftaliksin? Bana sadece nasıl vuracagimi gösterdi kendim yapıyorum hep. Sadece biraz yakıyor sinek ısırığı gibi iz kalıyor o da geçiyor sonra? Nasıl vuruyorsun ki biri diğerini tutmaz
Canim nasılsın tekrar gittin mi doktora? Merak ettim seni..Canim bugün gittim Dr kalp atışlarıni duyduk şükür Dr yanında da vurdu esim doğru olduğunu söyledi çok mutluyum 6 +1 gunluk dedi Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi da nasip etsin inşallah
Yok canım bir daha gitmedim 1 ay sonra gel dedi dr ben diyarbakırdayim şu seçimi atlatmayi bekliyorum seçimden sonra gidicem gene dayanamam 1 ay :)Canim nasılsın tekrar gittin mi doktora? Merak ettim seni..
1 ay mı... gerçekten çokmus ya neden o kadar uzak tarih? ben de pazartesiyi iple çekiyorum kalbini duyacagiz inşallahYok canım bir daha gitmedim 1 ay sonra gel dedi dr ben diyarbakırdayim şu seçimi atlatmayi bekliyorum seçimden sonra gidicem gene dayanamam 1 ay :)
Kalp atışlarıni duyduk ya hersey normal artık 1 ay sonra gel dedi ama beklemem o kdr bnde1 ay mı... gerçekten çokmus ya neden o kadar uzak tarih? ben de pazartesiyi iple çekiyorum kalbini duyacagiz inşallah
Sağlıklı olsun da önemli olan o, için rahat etsin git tabiKalp atışlarıni duyduk ya hersey normal artık 1 ay sonra gel dedi ama beklemem o kdr bnde
Herkese merhaba
2 düşük, 1 kürtaj, 1kimyasal gebelik geçirdim
Mtfhr 677 homozigot mutasyonum
Hamile kalmadan önce folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım hamile kalınca clexane 0,4 başladım.
Şimdi 6 haftalık hamileyim ama yine lekelenmelerim başladıher hamileliğimde olduğu gibi coraspini bıraktım ama lekeler çoğaldı. Yarın doktora gidicem. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin Evlat isteyen herkesede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?