- Konu Sahibi prensseess
-
Canim benim üzme kendini diyemiyorum biliorum insan çok kötü oluyo elinde olmadan bnde 1 düşük bir kurtaj geçirdim aynı şekilde coraspın ve folbiol kullanıyorum bnde hamileyim suan adetime 3 gün varken kan verdim 53.17 cikti yarın gene gitcem Rabbim yawrularimizi bize bagislasin inşallah allah yardimicimiz olsunHerkese merhaba
2 düşük, 1 kürtaj, 1kimyasal gebelik geçirdim
Mtfhr 677 homozigot mutasyonum
Hamile kalmadan önce folbiol 5 mg ve coraspin 100 mg kullandım hamile kalınca clexane 0,4 başladım.
Şimdi 6 haftalık hamileyim ama yine lekelenmelerim başladıher hamileliğimde olduğu gibi coraspini bıraktım ama lekeler çoğaldı. Yarın doktora gidicem. Hepinizden dua bekliyorum.
Allah bütün hastalara şifa versin Evlat isteyen herkesede hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Valla 4+3te erken gösteren predictor de öyle silik çıktı ki hamile değilim sandım. Halbuki 4+2 de 5tl lik testte silikte olsa çıkmıştı. 4+4te de 800 küsür hbcgBiri predictor 6 gün önce olan test diğeri normal 4 tl lik testlerden ikiside pozitif çıkınca çok şaşırdım Dr 25 üzerinde olunca idrarda pozitif çıkar dedi belki geç dollenmedir canım umutsuzluğa kapılma hemen
Canim beni hatırladın mi bilmiuorum. Kasım annelerindeydim düşük yaşamıştım. Şimdi Allah izin verirse nisan annelerindeyim. O zaman bilmiyor dum tabi pıhtılasma problemim olduğunu. Senin mutasyonlarin neler ve ne kullaniyorsunPihtili bir hamile de benim
Allah hepimize saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah.
1298c heteroyum.Canim beni hatırladın mi bilmiuorum. Kasım annelerindeydim düşük yaşamıştım. Şimdi Allah izin verirse nisan annelerindeyim. O zaman bilmiyor dum tabi pıhtılasma problemim olduğunu. Senin mutasyonlarin neler ve ne kullaniyorsun
Ben bu 4 +2 4+4 onları anlamdim canım adetin kaç gün geçince yaptın bthcg 800 ciktiValla 4+3te erken gösteren predictor de öyle silik çıktı ki hamile değilim sandım. Halbuki 4+2 de 5tl lik testte silikte olsa çıkmıştı. 4+4te de 800 küsür hbcg
çok açıklayıcı olmuş, paylaşım için teşekkür ederim kendi adıma. ben de mthfr 1298 homozigotum. 3 ayrı doktor iğne önermezken sadece ikisi önerdi.(evet ben de korkup doktor doktor gezdim :) ) ben de şu an hamile değilim ve folbiol ve elevit kullanıyorumMutasyonlara gelince;
Mtfhr c677t homozigot hamile kalmadan önce tesadüfen tespit edildi .
Hamilelik planlayınca bebek aspirini ve folbiol başladım. Yani hamilelik öncesi 5 6 ay bu ikiliyi kullanmış oldum.
Kalp atışı duyan kadar bu şekilde devam ettik. Kalp atışı (7. Hafta) ile ek olarak clexane 0.4 başladık. 13. Haftaya kadar her kullandım.
Doktorum iğneyi 12 den sonra gerek yok demişti ama arada tesadüfen gittiğim bir doktor mutlaka kullanman lazım diyince 15 ve 18. Haftalar arası tekrar aynı doz iğne kullandım. Sonra hem doktorum hemde zeynep kamildeki doktorların ısrarı ile iğneyi tekrar bıraktım.
İğneyi bıraktığımdan beri her gün en az bir limon suyunu taze sıkıp içiyorum. Kan sulandırıyor muş.
En az 12 13 farklı doktora gitmişimdir . Kadın doğum, genetik ve hematoglara... içlerinden sadece 1 kadın doğumcu iğneyi 9 ay kullanmayı tavsiye etti.
Zeynep Kamil de ki doktorlar başta olmak üzere doktorların genel önerisi; folik asiti ihmal etmeyip, folik asit eksikliğinden homosistein değerinin yükselmesini engellemek ve dolayısıyla kanın pıhtılaşma sını engellemek. Kanı sulandırmaktansa pıhtılaşmasını temelden engellemek gerektiğini söylediler. Mecbur inandım.
Birde bana söylenen; birden çok mutasyon ve özellikle faktör 5 olursa şartlar değişir. Tedavi gerekebilirmiş.
Adet 4 gün gecikince canım. 800 çıkmıştı.Ben bu 4 +2 4+4 onları anlamdim canım adetin kaç gün geçince yaptın bthcg 800 cikti
çok açıklayıcı olmuş, paylaşım için teşekkür ederim kendi adıma. ben de mthfr 1298 homozigotum. 3 ayrı doktor iğne önermezken sadece ikisi önerdi.(evet ben de korkup doktor doktor gezdim :) ) ben de şu an hamile değilim ve folbiol ve elevit kullanıyorum
Amin Canım.. İnşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin sanadaCanim benim üzme kendini diyemiyorum biliorum insan çok kötü oluyo elinde olmadan bnde 1 düşük bir kurtaj geçirdim aynı şekilde coraspın ve folbiol kullanıyorum bnde hamileyim suan adetime 3 gün varken kan verdim 53.17 cikti yarın gene gitcem Rabbim yawrularimizi bize bagislasin inşallah allah yardimicimiz olsun
Canim sonuçları aldım 128.3 çıktı 2 katı artmış Dr 4 gun sonra tekrarlicaz dedi çok mutluyum ya inşallah böyle dewam ederAdet 4 gün gecikince canım. 800 çıkmıştı.
Öncesinde adet 2 gün geciktiğinde ucuz teste 2 çizgi vardı.
Allah bebeğini sana bağışlasin canımKızlar benim açık kırmızı lekelenmelerim oluyor. Dr plesanta previa olduğumu söyledi. Yani plesanta asagida olduğu için. Coraspin i kestik birkaç gün. Muhtemelen şu an kanım da çok sulu o yüzden kanamayi tetikliyor. Ama iğneyi kullanmaya devam ediyoruz. 0.4 clexan ve 100 mg corapsin kullaniyordum 2 gende homozigotluk var. Ins. Doğru tedaviyle bebegimi kucağıma alabilirim. Fikir olsun diye de size güncel bilgilerimi vericem. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Seninle mutasyonumuz aynı Canım. Bende 6 haftalık hamileyim. Ama lekelenmelerim olduğu için doktor coraspini bıraktırdı. İğne ve folikasit devam ediyorum. Benimde daha öncesinde 4 gebelik kaybım var ve gittiğim bütün doktorlar iğneyi 9 ay boyunca hatta doğumdan sonrada bir süre daha kullanmam gerektiğini söylüyor. Şimdi sen iğneyi bıraktım diyince benimde kafam karıştı. Çok zor bir hastalığımız var aslında pıhlatılaşma yaşayanlar olarak. Her an ne yapsam bebeğim için daha iyi olur endişesi yaşıyoruz. Acaba yanlışmı yapıyorum doğrumu yapıyorum korkusu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMutasyonlara gelince;
Mtfhr c677t homozigot hamile kalmadan önce tesadüfen tespit edildi .
Hamilelik planlayınca bebek aspirini ve folbiol başladım. Yani hamilelik öncesi 5 6 ay bu ikiliyi kullanmış oldum.
Kalp atışı duyan kadar bu şekilde devam ettik. Kalp atışı (7. Hafta) ile ek olarak clexane 0.4 başladık. 13. Haftaya kadar her kullandım.
Doktorum iğneyi 12 den sonra gerek yok demişti ama arada tesadüfen gittiğim bir doktor mutlaka kullanman lazım diyince 15 ve 18. Haftalar arası tekrar aynı doz iğne kullandım. Sonra hem doktorum hemde zeynep kamildeki doktorların ısrarı ile iğneyi tekrar bıraktım.
İğneyi bıraktığımdan beri her gün en az bir limon suyunu taze sıkıp içiyorum. Kan sulandırıyor muş.
En az 12 13 farklı doktora gitmişimdir . Kadın doğum, genetik ve hematoglara... içlerinden sadece 1 kadın doğumcu iğneyi 9 ay kullanmayı tavsiye etti.
Zeynep Kamil de ki doktorlar başta olmak üzere doktorların genel önerisi; folik asiti ihmal etmeyip, folik asit eksikliğinden homosistein değerinin yükselmesini engellemek ve dolayısıyla kanın pıhtılaşma sını engellemek. Kanı sulandırmaktansa pıhtılaşmasını temelden engellemek gerektiğini söylediler. Mecbur inandım.
Birde bana söylenen; birden çok mutasyon ve özellikle faktör 5 olursa şartlar değişir. Tedavi gerekebilirmiş.
Lütfü onderoglunu çok duydum canım. Benim dr um olmasaydı ona gitmeyi düşünüyordum. Hatta yine gidip bir onun da fikrini almak istiyorum. Ali Ergün u hiç duymadım canım. Ins. En kısa zamanda dr bulabilirsin. Çok stresli bir aşama dr a karar varebilmekKızlar az önce hamile olduğumu öğrendim ve acil bir doktor bulmam gerekiyor Ankara da kan pıhtılaşması konusunda uzman perinatolog. Ali Ergün, aydan biri ve lütfü önderoğlu arasında kararsizim yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?