Kan pıhtılaşmasi olup hamile kalan varmi

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
3 hafta önce genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Şans ki hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 4 haftalık hamileyim.doktorun progestan folbiol ve coraspin verdi.ayni zamanda hibor 7500 kullanıyorum.basina gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?

Bem varım canım hamilelige engel değil . Hamile kalınca önemli oluyor . Zaten doktorun kan sulandiricilarini da vermiş . Son aya kadar kullanılıyor iğne . Hapı bi süre sonra kesiyor . Sağlıkli normal doğum yaptım . Endişe etme .

Bem varım canım hamilelige engel değil . Hamile kalınca önemli oluyor . Zaten doktorun kan sulandiricilarini da vermiş . Son aya kadar kullanılıyor iğne . Hapı bi süre sonra kesiyor . Sağlıkli normal doğum yaptım . Endişe etme .
Teşekkür ederim için biraz rahatladı. 4. Gebeliğin bu defa yuzum gülsün istiyorum.

3 hafta önce genetik test yaptırdım ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Şans ki hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 4 haftalık hamileyim.doktorun progestan folbiol ve coraspin verdi.ayni zamanda hibor 7500 kullanıyorum.basina gelip bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı?
Ben 🙋🏻‍♀ aynı ilaçları kullandım bebeğim doğdu 8 aylık şimdi. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah korkmayın🖤

Bende de var kan pıhtılaşması 2 gebelik kaybım var doktorum ecopirin pro ya başlatmıştı bende şimdi 4 haftalık hamileyim inşaallah bu kez sağlıkla ilerler korkuyorum bi yandan. Haftaya doktora gidicem keseyi görmek için ve iğneye başlayacağız dedi doktorum

Merhaba bende iki düşükten sonra öğrendim mthfr A1298C heterozigot çıktı birkaç doktora sorduk kimi kullan dedi kimi kullanma dedi en son gittiğim doktorda coraspin verdi hamile değilim ama başladım kullanmaya hayırlısı olsun hakkımızda 🤩

Hangi genleriniz hangi değerdi acaba? Daha önceden kaybınız olmuşmuydu? Allah uzun ömürler versin bu arada :))
Amin Allah razı olsun😊 ya tam hatırlamıyorum ama homozigot mutant ve heterozigot taşıyıcı gibi bişeylerdi. Kayıp şu şekilde 1 aşılama 1 tüp bebek negatif oldu 1 de kimyasal gebelik geçirdim.

Bende de var kan pıhtılaşması 2 gebelik kaybım var doktorum ecopirin pro ya başlatmıştı bende şimdi 4 haftalık hamileyim inşaallah bu kez sağlıkla ilerler korkuyorum bi yandan. Haftaya doktora gidicem keseyi görmek için ve iğneye başlayacağız dedi doktorum
Benimki keseyi görmeden başladı.ignede o kadar zor bulunuyor ki.covidliler kullanıyormuş sanirim

Endişelenme canım, ben dahil bu sitede o kadar çok kişi var ki pıhtılaşması olup sağlıkla çocuğunu dünyaya getiren ..sen ilaçlarını düzenli kullan,aksatma ve bol bol duâ et. Allah’ın izniyle sağlıkla devam etsin inşallah

Endişelenme canım, ben dahil bu sitede o kadar çok kişi var ki pıhtılaşması olup sağlıkla çocuğunu dünyaya getiren ..sen ilaçlarını düzenli kullan,aksatma ve bol bol duâ et. Allah’ın izniyle sağlıkla devam etsin inşallah
Tşk ederim.korkumdan herşey saatlik.bir kucağıma alabilsem.birde doktor erken gelisiyor dedi. Sorun yaratır mı bu

Merhaba bende iki düşükten sonra öğrendim mthfr A1298C heterozigot çıktı birkaç doktora sorduk kimi kullan dedi kimi kullanma dedi en son gittiğim doktorda coraspin verdi hamile değilim ama başladım kullanmaya hayırlısı olsun hakkımızda 🤩
Merhaba sonucumuz aynı benim doktor da gebelik olunca başlarız dedi. Acaba bende mi başlasam diye düşünmüyor değilim. Fakat gebelik oluşmadan içince düşük ve kimyasala sebep oluyor gibi saçma sapan birşey okumuştum. Size doktor tam olarak ne dedi acaba ? Ve görüştüğünüz riskli gebelik uzmanı mıydı ?

Korkacaka bişey yok aslında ben her yerde aradım yirmi kutu yok dediler.farkli doz veya farklı marka vermek istediler. En son doktorlar konustum kendine yakın bı eczane varmış orda. Buldum . Muhtemelen doktor eczaneyi biliyordur. Yazarsa hangi eczaneden alabilirim,çok zor bulunuyormus diye sorun

Back
X