2 kimyalsal gebeliğim oldu ..İyi akşamlar hamile kalmak istiyorum ancak bundan önce tekrarlayan 2 düşük oldu kanımda gen testi yapıldı kan pıhtılaşması sorunu çıktı şuan bi profesör doktora gidiyorum daha önce gebeliklerimde kan iğnesi ve hapı verilmediği için gebelik sonlanmıştır diyor başına gelen varsa bilgi verebilir mi 24 yaşındayım daha bir sürü doktora gittim aşılama yapalım diyenler bile oldu ama hsg ve diğer tüm tahlillerim normal hiç bi sorunum yok
Teşekkür ederim2 kimyalsal gebeliğim oldu ..
Kan pıhtılaşmasından şüphe ettiler ..
Genetik testlerim yapıldı kan pıhtılaşma problemim olduğunu öğrendik..
Coraspirin içiyorum şuan, hamile kaldığımda iğne başlayacağız..
O yüzden güvenilir, işi ehli bir doktor bulursanız sizi daha iyi yönlendirir..
Geçmiş olsun ..
hamile kalmadan önce mi başladınız ilaca bende şuan hamile kalmak istiyorum2 kimyalsal gebeliğim oldu ..
Geçmiş olsun ..
Rica ederim..Teşekkür ederim
hamile kalmadan önce mi başladınız ilaca bende şuan hamile kalmak istiyorum
Doktor mu dedi. Bana demedi ama ben kullancım bu ay . Hamıle olursan iğne dedi . 3 kalbi durması ıle kürtaj oldum. Bıdaha da iğneye rağmen olmasa genetikli tüp bebek dıcem dedı . 3. Hamılelıkte demıstım ama iğne verın dıye yok düşük kan pıhtılasman dıye corasorın vermıstı olmadı yine .Rica ederim..
Evet şuan coraspirin 100 mg kullanıyorum ..
Hamile kaldıktan sonra da iğne
Evet doktorum demiştiDoktor mu dedi. Bana demedi ama ben kullancım bu ay . Hamıle olursan iğne dedi . 3 kalbi durması ıle kürtaj oldum. Bıdaha da iğneye rağmen olmasa genetikli tüp bebek dıcem dedı . 3. Hamılelıkte demıstım ama iğne verın dıye yok düşük kan pıhtılasman dıye corasorın vermıstı olmadı yine .
canımmm selam, hangı genlerınde pıhtılasma var homozıgot muydu ?2 kimyalsal gebeliğim oldu ..
Geçmiş olsun ..
Selam canım ..canımmm selam, hangı genlerınde pıhtılasma var homozıgot muydu ?
benımde MTHFR A129C Homozıgot-Selam canım ..
MTHFR A1298C Heterozigot (pozitif)
PAI-1 Homozigot (pozitif)
Geçmiş olsun insallah bişey olmazbenim de 3 düşük oldu tüp bebekle ,trasnferdenb önce ilaca ve iğneye başladım. şu an 20 haftalık hamileyim ve iğneyide ilacıda kesmek zorunda kaldık, içerde kanama alanları olduğu için.inşallah pıhtılaşma bir zarar vermez
Bendede pıhtılaşma çıktı homozigotmuş hetorizigoda göre dha yüksek riskliymiş şuanda folbiıol ve coraspirin içiyorum gebelik olduğunda enox 4000 lik iğne kullanmaya başlıycam bnmde 7 haftalık düşük dış gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım hayırlı temiz sonuçlarla güzel haberler almamız dileğiyle2 kimyalsal gebeliğim oldu ..
Geçmiş olsun ..
Merhaba hangi genlerde sorun cikti2 kimyalsal gebeliğim oldu ..
Geçmiş olsun ..
Bende hep kimyasal gebelik geçirdim ve kan pihtilasmaya egilimim cıktı ama yuksek düzeyde risk değilBendede pıhtılaşma çıktı homozigotmuş hetorizigoda göre dha yüksek riskliymiş şuanda folbiıol ve coraspirin içiyorum gebelik olduğunda enox 4000 lik iğne kullanmaya başlıycam bnmde 7 haftalık düşük dış gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım hayırlı temiz sonuçlarla güzel haberler almamız dileğiyle
İnşallah canım çok sağ ol kanama alanından olduğundan dolayı kanamalarım oluyor istirahat ediyorumGeçmiş olsun insallah bişey olmaz
Hangileri homozigot acabaBendede pıhtılaşma çıktı homozigotmuş hetorizigoda göre dha yüksek riskliymiş şuanda folbiıol ve coraspirin içiyorum gebelik olduğunda enox 4000 lik iğne kullanmaya başlıycam bnmde 7 haftalık düşük dış gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım hayırlı temiz sonuçlarla güzel haberler almamız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?