Kan pıhtılaşması sorunu olanların doğumu

nurfet

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
99
0
16
İzmir
arkadaşlar şuan 5 aylık hamileyim innohep kan pıhtılaşması ilacı kullanıyorum.doktor sezeryan dedi ama bu durumda olanlar sezeryan mı normal mı doğum tercih ediyorlar.ve tehlikesi var mıdır? kan pıhtılaşması yaşayıp anne ölümüne sebepte olabiliyormuş.acaba bu konuda bilgisi olan var mı?bilgilendirebilir misiniz?

bir arkadaşım kan pıhtılaşması nedeni ile bebeği doğana kadar günde iki kez aynı saatlerde iğne oldu.iğneyi sakın atlama demiş doktoru..bildiğim kadarıyla sezeryanla olma sebebi doğum zamanı belli oluyor ve doğumdan hemen önceki son iğne vurulmuyor kan sulandırılması olmasın diye..çok şükür hiç sıkıntı yaşamadan doğumu gerçekleşti..Allahım sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

teşekkür ederim bende hergün aynı saatte vurunuyorum iğnemi ama doğuma yakın bi telaş sardı

Merhabalar kızlar benim 3 kaybım var şimdi hamileyim maşallah doktorum bu iğneden verdi ama cleaxen 0.4 mm hergün vuruluyorum bende çok araştırdım normal doğum yok denecek kadar azmış hep sezeryan bakalım bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde farketmez benim için

merhaba bende 2.gebelik kaybı oldu kanda pıhtılaşma oldugnuzu hamile kaldığınızdamı ögrendiniz, acaba ne testi yaptırılıyor

benim bir düşük bi tane de alınmıştı.o yüzden doktorum bu testi yaptırmamı önerdi.yaptırdım çıktı.trombofili paneli testinde çıktı

benim bir düşük bi tane de alınmıştı.o yüzden doktorum bu testi yaptırmamı önerdi.yaptırdım çıktı.trombofili paneli testinde çıktı

peki devlet hastanesinde mi yoksa özel hastanede de oldunuz fiyat bilgisi verme sansın varmı? bende 3.gebeliğime kadar bütün araştırmaları yaptırmak istiyorumda ...

peki devlet hastanesinde mi yoksa özel hastanede de oldunuz fiyat bilgisi verme sansın varmı? bende 3.gebeliğime kadar bütün araştırmaları yaptırmak istiyorumda ...
bu test için devlethastaneleri yapmaz ben üniversite hastanesinde yaptırdım.ücreti falan yok.vermedim bişey.kapsamlı bi tahlil o yuzden özeller yapmaz bunu

ACABA İST mısınız hangi hastanede yaptırmıstınız, çok soru soruyorum

istanbulda çapa tıp fakültesi ve samatya araştırma hast. yapıyor.ben samatyada yaptırdım çapa biraz karmaşık.randevu al samatyadan ertesi güne yapıyorlar hemencik,geçmiş olsun canım:)

istanbulda çapa tıp fakültesi ve samatya araştırma hast. yapıyor.ben samatyada yaptırdım çapa biraz karmaşık.randevu al samatyadan ertesi güne yapıyorlar hemencik,geçmiş olsun canım:)

çok saol canım Rabbimde sana sağlıcakla bebeğini kucağına almanı nasip eder,sağlıcakla kalll

ben şimdi kadın doğum ve iç hastalıklarından bağcılar devlet araştırma hastanesinden aldım, onlarda umarım yönlenidirir, mhrs randevu istediğim tarihi bulunca samatya da gitmek istiyorum offf ya ne zor süreç bunlar,

selam arkadaşlar iyi oldu bu topiği gördüğüm bende 24 yaşındayım diyarbakırdayız eşimin işi nedeniyle bir düşüğüm oldu doktora neden diye sorduğumda 2. beklemek lazım dedi bende hemen doktor değiştirdim yeni doktorum trombofoli testi yaptır dicle üniversitesine git herkes 2. düşükte yapıyor ben 1. düşükte istiyorum artık dedi yaptırdım sonucu aldığmda doktor çift damardan pıhtılaşma oluyor dedi gel bi ultrosonla bakayım dedi bir de ne görelimm hamileyimmmm ) hemen fraxiparine 0,4 ml iğne verdi coraspin yarım tablet alıyorum iğneleri nereye vuruyorsunuz benim göbeğime girmiyor ;((( kalçadan yapıyorum genelde ama kalçam mafoldu mosmor doktorum çocuğa güvenmeden bıraktırmam iğneleri dedi birde ben çok duydum iğne olupta normal doğum yapanı eltim de iğne yapıyordu doktoru kendisine bırakmış normalmi istersin sezaryanmi diye oda korktuğu için sezaryen demiş şuan 4 aylık hamileyim daha doğum yöntemini konuşmaya erken diye düşünüyorum ama bi sonraki kontrolümde ağzını yoklamam lazım doktorun ;

arkadaşlar merhaba, ben de bebimi kaybettim. 6+3 günlüktü, kalbi durmuştu. ben de bahsettiğniiz testleri yaptırmak istiyorum ama fakülte hastanelerinde ilk kayıpta yapmıyorlarmı, zorluk çıkarıyorlarmış, hepinizin kaybı için çok üzgünüm Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın, benim pıhtılaşma sorunum var mı bilmiyorum,aranızda bebeginin kalbinin durması nedeniyle kayıp yaşayanınız oldu mu? teşekkürler

geçmiş olsun canım bende ilkini kaybettim gelişmiyordu 5 haftadan sonra hiç gelişmedi sonra değerlerim düşmeye başladı zaten. doktorum istedi 2 düşük yaptım de dedi gittim bana sormadılar bile kaç düşük yaptın diye dua ederek git işin rast gider bişey olmaz elindeki düşük belgesini felan testlerini herşeyini götür dersin ki ilk düşüğüm de annemin yanındaydım tüm kağıtlar orda kalmıştı bu şehre yeni geldik doktor acil istedi dersin bişeycik olmaz sen içini rahat tut

duygucum çok teşekkür ederim. inşaallah dediğin gibi olur, inşaallah sormazlar, bugün randevu alayım diye aradım, randevu sistemiyle çalışmıyoruz, gelip sıra alıyorsunuz dedi. öyle mi oluyor, yani direk kan testi yaptırcam diye değil de dr muayenesine mi giriliyor ilk önce. bak belge götürmek hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim duygucum. en azından bi şansımı deniyim diyorum. bebişin geliyormuş :)Allah ın izniyle, çok sevindim, sağ salim kucağında almayı nasip etsin Allah ım inşaallah

canım sormazlar içini ferah tut yok gidip hematoloji bölümünden sıra alıyorsun doktor muayenesi felan olmadım ben hatta ordakiler kayıt yaptı hemen kana yönlendirildim ve 20 gün sonra sonucum çıktı evet tüm tahlil düşük kağıtlarını götür bende sormadıları bile ama yine sorarlarsa ilk düşüğümün belgeleri başka bir şehirde felan dersin gittiğinde bana da haber ver ) evet 4 aylık olduk artık darısı sana canımmm

senle buluştuğum için nasıl mutlu oldum anlatamam Allah razı olsun senden şu mübarek günde inşaallah. cevap yazdın. ben kadın doğuma gidip ordan randevu alcaktım. şimdi hematoloji ye giderim ordan alırım sırayı çok teşekkür ederim duygu ya içim biraz daha ferahladı inşaallah dediğin gibi. vermez miyim güzel kalpli bir insanla daha karşılaştım :) seni de iyi insanlarla karşılaştırsın Allah . amin canım amin inaşaallah hayırlısıyla birlikte inşaallah. maaşaallah Allah korusun sizi birbirinizden ayırmasın, yüz buldun demezsen :26: onlar gereken testleri yapıyorlar dimi, benim bişey hatırlatmama ya da söylememe gerek var mı? canım çok teşekkür ederim

canım ne demek allah senden de razı olsun böyle böyle birbirimize yardım etcez gidiyorsun hematolojiye diyorsunki 2. düşüğümü yaşadım doktorum trombofoli paneli testi yaptırmamı söyledi hatta ufak bir kağıda doktor yazısı gibi aynen şunu yaz 2 düşük ? trombofoli panali testi yaz direk kimliğinle birlikte kayıttakilere ver doktorum öle ufak bir kağıt vermişti ben direk verdim birşeyde sormadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…