selam arkadaşlar iyi oldu bu topiği gördüğüm bende 24 yaşındayım diyarbakırdayız eşimin işi nedeniyle bir düşüğüm oldu doktora neden diye sorduğumda 2. beklemek lazım dedi bende hemen doktor değiştirdim yeni doktorum trombofoli testi yaptır dicle üniversitesine git herkes 2. düşükte yapıyor ben 1. düşükte istiyorum artık dedi yaptırdım sonucu aldığmda doktor çift damardan pıhtılaşma oluyor dedi gel bi ultrosonla bakayım dedi bir de ne görelimm hamileyimmmm
) hemen fraxiparine 0,4 ml iğne verdi coraspin yarım tablet alıyorum iğneleri nereye vuruyorsunuz benim göbeğime girmiyor ;((( kalçadan yapıyorum genelde ama kalçam mafoldu mosmor doktorum çocuğa güvenmeden bıraktırmam iğneleri dedi birde ben çok duydum iğne olupta normal doğum yapanı eltim de iğne yapıyordu doktoru kendisine bırakmış normalmi istersin sezaryanmi diye oda korktuğu için sezaryen demiş şuan 4 aylık hamileyim daha doğum yöntemini konuşmaya erken diye düşünüyorum ama bi sonraki kontrolümde ağzını yoklamam lazım doktorun ;