Kan Pıhtılaşması ve Kimyasal Gebelik Hakkında. Lütfen Bi Bakın..

MstAyse

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
251
119
23
37
arkadaşlar merhaba ben 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 5. haftanın sonunda sona erdi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama maalesef o da 5. haftanın ilk günü sonlandı. iki kez üst üste bunu yaşayınca gerekli genetik testleri yaptırdım ve 3 değerde heterezigot mutasyon çıktı. Benimle aynı durum ya da benzer durumu yaşayanlar lütfen yardımcı olabilir mi? Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama bi yandan da korkuyorum artık :( Değerlerim Şu Şekilde:
mthfrA1298C: Heterezigot
Paı-1(4G/5G): Heterezigot (4g-5g)
fibrinojen 455 G-A: Heterezigot

Merhaba canım hiç cevap alamamışsin ama benimde sana bi sorum var bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay adetim den 3 gün sonra beta hcg 80.91 çıktı 2 gün sonra hcg 45.9 çıktı doktor bekleyelim belki tutunur dedi progestan vermişti zaten belki fayda eder dedi ama bu değerden sonra umut etmemek mi lazım yoksa yatıp dinleneyim mi bebeğimin tutunma ihtimali var mıdır

arkadaşlar merhaba ben 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 5. haftanın sonunda sona erdi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ama maalesef o da 5. haftanın ilk günü sonlandı. iki kez üst üste bunu yaşayınca gerekli genetik testleri yaptırdım ve 3 değerde heterezigot mutasyon çıktı. Benimle aynı durum ya da benzer durumu yaşayanlar lütfen yardımcı olabilir mi? Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama bi yandan da korkuyorum artık :KK43: Değerlerim Şu Şekilde:
mthfrA1298C: Heterezigot
Paı-1(4G/5G): Heterezigot (4g-5g)
fibrinojen 455 G-A: Heterezigot

cnm hayirli olsun hamilesin :) .ben de senle benzer bir durumdayim. daha sonra normal yollardan mi hamile kaldin. bana da doktor coraspin ve igne vardi. ama ben bu ay yine kimyasal yasadim.

cnm hayirli olsun hamilesin :) .ben de senle benzer bir durumdayim. daha sonra normal yollardan mi hamile kaldin. bana da doktor coraspin ve igne vardi. ama ben bu ay yine kimyasal yasadim.
Ben de teşhis konulunca yine kimyasal yaşadım canım ama daha sonra yine normal yoldan hamile kaldığımı değerim daha 17 iken adetime 4 gün kala öğrendim ve doktor kullanma dediği halde ısrarla iğneye ve aspirine başladım bana hatta kanaman durmaz şakın başlama dedi ama göze aldım o an iğneden mi yoksa ilk kez kimyasal değil normal mi oldu anlayamadım ama çok şükür Allah nasip etti inşallah sen de tez zamanda kavuşursun biraz zamanının gelmesini beklemek gerekiyor galiba ama asla umudununkaybetme ve stresten uzak durmaya çalış

Doktorun iğneye başlama deme sebebi keseyi görmek istemesiydi canım bu Arada ben daha önce hep keseyi görmeyi bekledim iğne kullanmak için

Ben de teşhis konulunca yine kimyasal yaşadım canım ama daha sonra yine normal yoldan hamile kaldığımı değerim daha 17 iken adetime 4 gün kala öğrendim ve doktor kullanma dediği halde ısrarla iğneye ve aspirine başladım bana hatta kanaman durmaz şakın başlama dedi ama göze aldım o an iğneden mi yoksa ilk kez kimyasal değil normal mi oldu anlayamadım ama çok şükür Allah nasip etti inşallah sen de tez zamanda kavuşursun biraz zamanının gelmesini beklemek gerekiyor galiba ama asla umudununkaybetme ve stresten uzak durmaya çalış

cvp icin cok tesekkurler canim.ben bu ay igne ve coraspin kullanmama ragmen yine kimyasal gecirdim. hatta degerimi 0.8 gorunce hemen igne yaptim. biseyler oldugunu anlamistim hic boyle degerim cikmamamisti.su an adetim.bundan bir ay once ve ondan bir ay once de yine kimyasal yasadim. ama dedigin gibi Allah 'tan umut kesilmez. senin icin cok sevindim. hayirli olsun.

cvp icin cok tesekkurler canim.ben bu ay igne ve coraspin kullanmama ragmen yine kimyasal gecirdim. hatta degerimi 0.8 gorunce hemen igne yaptim. biseyler oldugunu anlamistim hic boyle degerim cikmamamisti.su an adetim.bundan bir ay once ve ondan bir ay once de yine kimyasal yasadim. ama dedigin gibi Allah 'tan umut kesilmez. senin icin cok sevindim. hayirli olsun.
Sağol canım teşekkür ederim ben tam 5 kez kimyasal yaşadım Allah bilir daha fazladır ama bunlar farkettiklerim hatta sonrasında iki ay da tedavi gördüm yumurta takibi vs olmadı bıraktım herşeyi akışına çok şükür oldu inşallah yakında sen de alırsın güzel haberi

Sağol canım teşekkür ederim ben tam 5 kez kimyasal yaşadım Allah bilir daha fazladır ama bunlar farkettiklerim hatta sonrasında iki ay da tedavi gördüm yumurta takibi vs olmadı bıraktım herşeyi akışına çok şükür oldu inşallah yakında sen de alırsın güzel haberi

cok sagol canim. sen hamilesin, bana ve benim gibilere de dua et. Allah saglikla ,saglikli hayirli evladini kucagina almayi nasip etsin.

Aminnn inşallah çok sağol canım duan için ediyorum tabi etmem mi sadece bu süreci yaşayan bilir Allah tez zamanda sağlıkla nasip etsin isteyen herkese :KK200:aminnn

Back
X