Kan pıhtılaşması

Geçmiş olsun canım,
Coraspin kanı sulandırıyor hiçbir zararı Yok ki. Sebepsiz düşüklerde de veriyor doktorlar. İğnesiz coraspinle Doğum yapanlarda çok var forumda . Ben hemen ilk ay hamile kaldım , coraspin zorlaştırdığını ilk defa duydum hiç sanmıyorum . Umudunu kaybetme hiç. Sevgiler

Çok saol canım cevabın için dier forumlarda zorlaştıryo yazmışlar o zmn bende testler yapıldıktan hemen sonra başlayım coraspine..Aklıma takılmştı saolsın Allahım bebişini sağ salim kucagına almanı nasip etsin

Bu pıhtılaşma dediğiniz şey döllenme oluncamı ortaya çıkıyor ,gebelik oluşmuyor aşılama tutmuyorsa ,bu pıhtılaşmadan söz edilebilir mi ,Nasıl anlaşılıyor pıhtılaşma olduğu

Mrhb normal doğum mu sezaryen mi oldunuz ?
Bende Clexane kullanıyorum

Ben doktorun ismini merak ettim konu eski ama. Bende 2 dusuk yaptım genetik test yaptırdım haziran temmuzda filan cikicakmis sonuclar ben çok beklemek istemiyorm. Şimdi başka doktora gittim coraspin başladı bide folik asit hamile kalınca da iğne başlarız kilona göre dedi. Ben ne yapıcami bilemedim ezbere böyle bişey olması doğrumu ki.

Canim merhaba bende 4 düşük yaşadım kan pihtilasmaisndan ve rahmimde perde vardı ameliyat oldum sorum şu kardeşiniz hamilelik boyunca sürekli yatiyormuydu yani ayağa kalmaması gerekiyor diyorlar sizinki nasıl gecti

Canim merhaba bende 4 düşük yaşadım kan pihtilasmaisndan ve rahmimde perde vardı ameliyat oldum sorum şu kardeşiniz hamilelik boyunca sürekli yatiyormuydu yani ayağa kalmaması gerekiyor diyorlar sizinki nasıl gecti

Merhaba canım ben üç yıllık evliyim ve üç kere bebeğimin kalbi karnimda durdu üç kere kürtaj oldum üçüde öldü.dun.gittim doktora geçen seneden beri verdiği testlere uğraşıyordum dün bitirdim ve gittim kan pıhtılaşmasi vardı üç senedir hiçbir doktor bulamamısti benim sorunumu bana ilaçlar verdi hamile kalmadan başla dedi Kanın durulsun dedi bakalım iki ay filan kullanmayi düşünüyorum biraz kullandıktan sonra hamile kalirim

Merhaba canım ben üç yıllık evliyim ve üç kere bebeğimin kalbi karnimda durdu üç kere kürtaj oldum üçüde öldü.dun.gittim doktora geçen seneden beri verdiği testlere uğraşıyordum dün bitirdim ve gittim kan pıhtılaşmasi vardı üç senedir hiçbir doktor bulamamısti benim sorunumu bana ilaçlar verdi hamile kalmadan başla dedi Kanın durulsun dedi bakalım iki ay filan kullanmayi düşünüyorum biraz kullandıktan sonra hamile kalirim inşallah birdaha yaşamam

Pıhtılaşma varsa o yüzden kalbi durmuş olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…