KAN PIHTILAŞMASI

bi ay korun sohra kal dedi.bi sorun olmayacak bana güven dedi inş ama.sen nerede oturuyor sn hangi doktora gidiyor sn canm buradan paylaşırsan inş bizde faydalanırız istemiyorsanda anlarm insan acı şeyleri tekrar anlatmak zor geliyor bilirm

Merhaba doktor 1 ay dedi ama sen kndini ne zmn hazir hisseder isen o zmn korunma bence yaşadıkların cok zor ve aci allah birdha asla yasatmasin

Cnm ben Çorum'da oturuyorm normalde özel hastaneye gidiyordum ama bu testleri eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptrdm sen nerde oturuyosn . Bana da 3 ay korun dediler çünkü kürtaj zor bişey rahim anca toparlar diye ben kurtajdan sonraki ilk adetimi gördüm ikinciyi de olcam snra bırakan korunmayı zaten ha deyince hemen olmuyor

Benmde 2 kaybım var ne yazık ki. Bende de pıhtılaşma var. Şuan hamileyim sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum.

Ne geliyosa Allahtan.. üzme kendni. Bende zor hamile kalan biriydim ve işk kayıptan sonra hamile kalmam zor olmadı. Bi bacağı içerde derlerdi gerçekten öyleymiş. Canını sıkma, Allah yardımcın olsun..

bende amasyada oturuyorum biliyosndr belki küçük bi yer o yüzden samsun a gidiyorum hastaneye.tıp da yâptık testleri.bixey çıkmadı bakalm bu.sefer çarşamba kürtaj olacm malesef ki. doktor onura genetiğe gönderlm dedi.enşallah bu.sefer olur. bi ay korun sohra kal düşükten sohra kalmak daha iyi dedi.artk psikolojim bozuldu bu üç oldu. inahcım olmasa nasıl atlatılır bilziyorm

Çok geçmiş olsun canım neden kaynaklı kayıpların oluyor

Çok geçmiş olsun canım neden kaynaklı kayıpların oluyor
sağolasn.bi sebep yok tıbben..çok araştırdım sadece bi kah pıhtılaşması taşiyicisisin dedi doktor bu.da düşük için sebep değil dedi.birde benim kese kalbi.dursada düşmüyor..kanama falan olmuyor böyle bi durum

Taşıyıcı demek pıhtılaşma var demektr nasıl düşüğe sebep değil kalbi duruyo bebeğin...

Düşmesi zor zaten kalbi duran bebek kanama olacak diye şart yok. Benm 10.haftada kontrolde haberım oldu kalbi durduğunda. 7.haftada kalmış bebek.

Arkadasımda öyle 10.haftada gdıyo kontrole ama 8.haftada kalbi atmayı bırakmış. Kısaca kalbi durunca kanama vs olmuyor zaten seninkide normal yani .

Sorunuza cevap; ben varım. 4 kez düşük yaptım 2015 de kızıma hamileyken 5. Haftadan clexane iğneyle ve coraspin hapla doğuma 2 gün kalana kadar her gün kullandım. Toplam 247 tane igneydi saymıştim:) Çok şükür kızım şimdi 2.5 yaşında. Süpriz bir şekilde tekrar hamile kaldım ve 4 gündür yine kullanıyorum igneyi. Doguma kadar da devam edecegim kismetse. Tabiki hicbirseyin garantisi değil ama tedbir senden takdir Allah'tan demişler. Inşallah siz de en kisa zamanda bebeginizi sağlıkla kucaginiza alırsınız

bilmiyorm artk yoruldm birde.bakalm bi jel kullanacksın birde cleksan iğne dedi artk ona göre kullanım hayırlısı doktor ne derse ..tekrar aynı şeyleri yaşamayız inşallah

meraba mesajınızı görünce bile içim e bi umut doğru.darısı bize inşallah.bişey sormak istiyorm hamilelikte hareketsiz olmanızgerekti mi.ben kamuda çalışıyorm ücretsiz izin yok hamile iken.o yüzden rapor kullanmak gerekiyor tabiri caizse yatmanız gerekiyor deri mi doktor

birde benim ölü doğum da kanama oldu bebek düştü ama düşüklerde kanama olmuyor vücut atmıyor kürtaj gerekiyor.

MTHFR C677T değeri heterozigot.yani kan pıhtılaşma eğilimi var direkt hastalk yok.bununla ilgili güncel verilerde de hamileliği etkisi olmadığı düşünülüyor..diyor doktor ama benim düşüncem olduğu yönünde başka hiçbişey çıkmadı çünkü genetik taramada

Amin canım inşallah. Allah gönlüne göre versin. Yok sürekli yatmadim sadece igneyi yaptığım an 15 dk uzandim sonra hep hareket. Hergün yürüdüm mesela. Sadece adetin gecikir geçilmez test yap hemen doktora git al igneni derim ben. Bebek 5 haftalık olur olmaz kullanmaya başla . Inşallah tez zamanda gelir bebeğin

ne güzel yazmışsın allah razı olsn inşallah.zaten doktor söyledi sen ara gelmene gerek yok hemen şifreni veririm gider eczaneden alırsın diye...

ne güzel yazmışsın allah razı olsn inşallah.zaten doktor söyledi sen ara gelmene gerek yok hemen şifreni veririm gider eczaneden alırsın diye...

Çok iyi doktorunla da haberleşmişsin zaten:) Allah senden de razi olsun:) güzel haberlerini alırız inşallah

Evet canm anlıyorum seni etrafimda en yakınlarım hamile kalıyor benden önce evlenenler insanın zoruna gidiyor umarım Rabbim duyar sesimizi

Gerçek ten nasiptwn öte hiç bişey yok rabbim sana ne güzel bı mucize vermiş umarım bizede bu mucizeleri yaşamayı nasip eder . :)

Canm senin homozigot mu yok sa sadece hetorizotmu onu merak ettm ve kaç ay sonra kaldın hamile tekrardan kürtaj oldunmu korundnmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…