KAN PIHTILAŞMASI

Canm senin homozigot mu yok sa sadece hetorizotmu onu merak ettm ve kaç ay sonra kaldın hamile tekrardan kürtaj oldunmu korundnmu
Bende 3 tane heterozigot var canım.. 6 martta dış gebelik kürtajından sonra 7nisanda yeniden hamile oldğmu öğrendm onda 29 mayısta kürtaj oldum ben üst üste bebek kaybednce ara vermek istedm biraz. Birde sonuçların çıkması uzun sürdü geç vermiştm zaten kanı 2buçuk ayda çıktı. Sonuç ekim sonu çıktı bende kasım sonu hamıle oldgmu öğrendm Allahın izniyle. İğnemi hergun vuruyorum gerisi Allahın taktiri...

bilmiyorm artk yoruldm birde.bakalm bi jel kullanacksın birde cleksan iğne dedi artk ona göre kullanım hayırlısı doktor ne derse ..tekrar aynı şeyleri yaşamayız inşallah
İnşallah canım üzme kendini imtihan dunyası hiç birimiz için kolay değil yasadıklarımız Allah hiç birimizin kucağını boş koymasın sağlıkla hayırla nasip etsin bizlere evlatlarımızı♡

Anladım canm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :) ben pek bilgiye sahip değilim benim sadece mthfr a 1298 de homozigot yaziyor. Yani homozigot la heterozigotn farkı nedir hanigisi daha zor onu bilmiyorum sizinki taşıyıcı peki benmki nedir .s.s

Cok gecmis olsun. Bu yazdiklarinizin aynisini bende yasadim. Hala sebebi bulunamadi. Butun testleri yaptirdim. Sadece enfeksiyondan oldu diyebildiler. Ne yapacagimi bilmiyorum artik

Canım bende de aynı durum var benimde 2 düşüğüm var biri 5 haftalık diğeri 9 haftalıktı gen testi yapıldı kan pıhtışaşması çıktı bütün testlerini yaptırdım hamile kalmadan 1 2 hafta önce coraspirin kullandım keseyi gördük iğneye başladım şuan 4 aylık hamileyim nasipse Rabbim sağlıkla kucağıma nasip etsin tek duam

İnşallah canm sağlıklı sıhhatli kucagina almayı nasip etsin inşallah. Bende aynen biri 5 haftalkti biri 9 haftalkti . Allahm inşallah bana da nasıl eder

Cok gecmis olsun. Bu yazdiklarinizin aynisini bende yasadim. Hala sebebi bulunamadi. Butun testleri yaptirdim. Sadece enfeksiyondan oldu diyebildiler. Ne yapacagimi bilmiyorum artik
meraba.bi acıyı sadece yaşayan anlar ..daha yeni ikiz bebeğime kaybettim çok canım yandı.sebebi hala yok.denemediğim sadece ümmü sübyan diye bişey varmış onu deniycem.inşallah sizde bebek sahibi olursihuz

meraba.bi acıyı sadece yaşayan anlar ..daha yeni ikiz bebeğime kaybettim çok canım yandı.sebebi hala yok.denemediğim sadece ümmü sübyan diye bişey varmış onu deniycem.inşallah sizde bebek sahibi olursihuz
Ummu subyan olayini hocaya sordum canim dinimizde oyle birsey yok dedi. Bol bol dua oku dedi. Nas felak ayetel kursi. Allah sabir versin. Insallah bugunlerde gecer.

Bu arada gebeliklerde kan sulandirici ve aspirin kullandin mi? Gelisim geriligi baslayarak mi kaybettin? Bebegin kalbi mi durdu?

kan sulandırıcı başlamıxtk ama geç kaldm sanırım kullanmakta.kalbi durdu bebeğin.o şekilde kaybettim velhasıl .
bende diyanetin fetva hattını aradım sordum hakkında kesin bi delil olmamakla beraber kuvvetle muhtemel olarak yapıldığını söyledi.

Bende iki kayıp sonrası sağlıklı bir Doğum yaptım. Coraspin ve clexane kullandım. Coraspin hamile kalmadan kullandım . İğne bebeği gördükten sonra

Bende iki kayıp sonrası sağlıklı bir Doğum yaptım. Coraspin ve clexane kullandım. Coraspin hamile kalmadan kullandım . İğne bebeği gördükten sonra
bu.sefer doktor bana da öyle söyledi 32.haftaya kadar iğne dedi siz düşükten sonra hemen mi hamile kaldınz

Merhaba benimde mthfra1298c homozigot, homozigot kalıtsal trombofili geçiyor. Heterozigot hasta olmayıp taşıyıcı olanlar homozigot daha riskli, benimde kalbi durduğu için bir kaybım var. Şu an Allah tamamına erdirmeyi nasip ederse tüp bebek ile hamileyim hergün enox 0.4 iğne ve coraspin alıyorum

evet durumu çok güzel özetlemişsnz doktorda aynen böyle söyledi bana.yinede sanırım heterozigot ta bebeği etkiliyor her ne kadar bilimsel bi veri olmasada ..banada iğne verdi bakalm inş

bu.sefer doktor bana da öyle söyledi 32.haftaya kadar iğne dedi siz düşükten sonra hemen mi hamile kaldınz
Rahim temizlensin diye 3 kez adet olman lazım demişti doktorum. Plesanta kürtajla alındı çünkü. Bebeği suni sancı Doğum yaptım . Hemen hamile kaldım ve sağlıkla Doğum yaptım .

Allah tamamla erdirsin Bende 1298 homozigot var . Birde faktör 5 heterozigot .
İlk hamilelikte tedavi olmadan sağlıklı Doğum yapmıştım. İki kaybım daha sonra oldu.

Allahm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bize

Merhaba bu postu göndereli uzun süre olmus umarım size ulaşır mesajım. Coraspini kaçıncı hafada bıraktınız acaba? Doktorum 34.haftadan sonra bırak dedi fakat clexane tek başına yeterli olacak mı, coraspin içmezsem bebeğime zarar gelir mi düşüncesi beni kemiriyor o nedenle birkac örneğe, tecrübeye ihtiyacım var. Cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…