- 3 Ocak 2021
- 377
- 169
- 53
- Konu Sahibi Minnos Hnl
-
Hamile kaldiginda corasprin ve kan sulandirici igne baslayacaktir doktorunHanımlar benim ilk gebeliğim 16 haftalıkken düşükle sonuclandikendi ısrarımla testler yapıldı ve şu an kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim (çünkü babamda vardı ve bu bı genetik hastalık). Bu durumu yaşayanlar gebelik öncesi bişi yapılmalı mı gebe olanlar sağlıkla dünyaya getirdi mi çok endişeliyim acaba bı daha gebe kalabilecek miyim sağlıkla kucağıma alabilecek miyim Rabbim sana sığındım
Siz bu konuda tecrübelisiniz galiba öncesinde yapmam gereken bişi var mı acaba?Hamile kaldiginda corasprin ve kan sulandirici igne baslayacaktir doktorun
Evet bnde kullanıyorum. Yapılması gereken gebe kaldığın gbi doktora gitmek pihtilasma testinide gotur gerekli tedaviyi uygulayacaktır ama iyi bir doktor bul ozellikle boyle dusuklerde sikintili durumlarda tecrübesi olanlari tercih et. Tüp bebek doktorlari bu konularda daha tecrubelidir.Siz bu konuda tecrübelisiniz galiba öncesinde yapmam gereken bişi var mı acaba?
Düşük yapmayana kadar hiç bilgim yoktu bu pıhtılaşma hakkında tecrübesizlik işteİyi bir perinatolog bak bence. Ayrıca baban da varmış aslında doktor tahmin edemedi mi baştan ya da siz mi söylemediniz?
Hamile kalınca direk iğne ve hap kullanırsın doğuma kadar.
Teşekkürler sağlıkla kucağına almak nasip olsunEvet bnde kullanıyorum. Yapılması gereken gebe kaldığın gbi doktora gitmek pihtilasma testinide gotur gerekli tedaviyi uygulayacaktır ama iyi bir doktor bul ozellikle boyle dusuklerde sikintili durumlarda tecrübesi olanlari tercih et. Tüp bebek doktorlari bu konularda daha tecrubelidir.
Anlıyorum ben de öyleydimDüşük yapmayana kadar hiç bilgim yoktu bu pıhtılaşma hakkında tecrübesizlik işte
Canim erken ogrensen bile farkeden bişey olmayacak kese gorundukten snra başlatıyorlar genelde bu ilaclara. Varsa erken gebelik testi ile cikabilirKızlar reglime 3 gün var test yapsam mı belirti vs yok ama artık hedefim gebelik varsa erken öğrenmek
Benimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yineAnlıyorum ben de öyleydimDoktorum sayesinde bilinçlendim sağolsun. İnşallah tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız
OlabilirBenimde 2 düşük ve birde 10 haftalık kalbi durdu bebeğimin pıhtılaşma İçin 0.4 iğne kullandım ama maalesef kaybettim bebeğimi yineacaba iğnenin dozu mu az geldi ne yapmam lazım bilmiyorum
Merhablar bende pıhtılaşma konusunda uzman bir doktor arıyorum bulabildiysen paylaşır mısınKan pıhtılasmasiyla ilgili iyi bir kadin dogum doktoru taniyormusunuz istanbulda bende 2 kere dusuk yaptim sonucu kannpihtilasmasi lupus cikti 1.4 degerimde
iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum istanbul avrula yakasinda
Daha yeni yazdim insallah arkadaslar yardımcı olabilir ben medipolde huriye parlak gümüs ona gdiyorum iyi ama baska bindoktora dahabgorunmek istyorumMerhablar bende pıhtılaşma konusunda uzman bir doktor arıyorum bulabildiysen paylaşır mısın
Sizin sorununuz ne tam olarak, bende kan pıhtılaşması var homozigot hastasıyım hamile kaldığım gün düşük yaptığımı da öğrendim. 3 kez tüp bebek yaptırdım ümidimi kesmiştim açıkcası. Kendiliğimden 6,5 sene sonra hamile kalınca bir ışık yandı dedim şimdi de iyi bir doktor arıyorum. Vicdanlı işini hakkıyla yapanDaha yeni yazdim insallah arkadaslar yardımcı olabilir ben medipolde huriye parlak gümüs ona gdiyorum iyi ama baska bindoktora dahabgorunmek istyorum
Bende 3 kere kimyasal gebelik yasadim kendileiginden dustu rahim filmi kan pihtilasma hastaliklari genetik tetsler cekildi kan pıhtılasma hastaligi olarak lupus denildi degerim 1.4 dusuk bindeger dedi doktor hamile kalinca coraspirin iceceksin dedi baska bi doktor hamilelikten once ic hamile kalinca igne vurulsun kafam karisti dolasiyla bir kadin dogum doktoru ariyorum alaminda iyi birisiniSizin sorununuz ne tam olarak, bende kan pıhtılaşması var homozigot hastasıyım hamile kaldığım gün düşük yaptığımı da öğrendim. 3 kez tüp bebek yaptırdım ümidimi kesmiştim açıkcası. Kendiliğimden 6,5 sene sonra hamile kalınca bir ışık yandı dedim şimdi de iyi bir doktor arıyorum. Vicdanlı işini hakkıyla yapan
Eğer özel bi doktor arıyorsanız tavsiye edebileceğim bi doktor var bende de kan pıhtılaşması var doktorumdan memnunum isterseniz yönlendirebilirim bakırköy deKan pıhtılasmasiyla ilgili iyi bir kadin dogum doktoru taniyormusunuz istanbulda bende 2 kere dusuk yaptim sonucu kannpihtilasmasi lupus cikti 1.4 degerimde
iyi bir kadin dogum doktoru ariyorum istanbul avrula yakasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?