kan pıhtılaşması

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
kızlar kan testlerim 162 4gün sonra 767 çıktı.ama kese gözükmedi...ben prothombin 2 heterizogot yazıyo sanırım kanda pıhtılaşma.bunun için yapılması gereken bişi varmı cleaxan iğne bebe aspirini gibi kanı sulandıran şeyler..kaçıncı haftadan sonra kullanılması gerekiyor.

ben 3 gebeliğimi kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim canım. Şuan 4+5 günlük hamileyim ve 2 gün önce yaptırdığım kan testinde beta hcg 1975 çıktı. ağustostan bu yana günde bir tane coraspirin içiyorum dr.um kalp atışlarını duyunca iğneye başlayacağız dedi hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler diliyorum inşallah

Ilk gebeliğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybettim . Ikinci gebeliğimde henüz hamile kalmadan başlattı doktorum iğneye ve çok şükür Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin 4 aylık bir oğlum var . Rabbim sizlere ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah .

arkadaşlar benimde mthfr 677 c yazıyor sonucumda bu akşam aldım ve doktora gidemedim daha sizlerinde böyle oln varmı acaba..

allah bebeklerimizi bize bağışlar inşallah. allah bize de o duyguyu yaşatır hayırlısıyla

benim şuan değerim 1488 yarın doktor ranevum var ona soracagım bakalım.ama benim daha kese gözükmedi inş.gözükür.bende faktor2 prothombin heterizogotum...daha önce bi hamileliğim ve düşük olmadı.ama biz tüp bebek denemiştik iki tane tutmadı ozaman yaptırmıştım ve doktor hamile olunca clexan iğne kullanacaksın demişti..şuan allah tarafından hamile oldugumu öğrendim bana göre bebe aspirini yada coraspirin yada clexan iğneyi kullanmam lazım.bakalım yarın soracagım inş.kese gözükürse.

inşallah canım bende yarın gideceğim bakalım ne olacak iki gün önce 1975 di beta hcgm yarın dr.la konuşup bende iğneye başlayacağım kafam çok karışık dr.um kalp atışı duyulmadan başlayamayız iğneye dedi yarın gidip ısrar edeceğim inşallah güzel haberler alırız haberleşelim çok sevindim senin adına bu benim 4. gebeliğim mağlesef hiçbir yavrumu kucağıma alamadım inşallah herşey yolunda gider de bu melekleri alırız kucağımıza rabbim herkese yaşatsın o duyguyu

canım benim ilk gebeliğim 9 haftalıktı 7. haftada kaldı kürtaj oldum alındı genetik testlerde pıhtılaşma sorunu var dediler hergün iğne vurulman gerekiyo dediler sonra ben hamile kaldım şimdiki doktorum hematologa gönderdi o inceledi bissürü testler istedi benimde mthfr heterozigot yazıyodu bir kaç gende de mutasyon saptanmıştr yazıyodu ama sen pıhtılaşma sorunun yok dedi doktor herhangi birşey kullanmana gerek yok dedi hematolog. ama kendi doktorum nolur nolmaz diye coraspin kullandırtıyo sende iyi bir doktora git canm

sana bunu hemotologmu söyledi canım..ben çok araştırdım heterizogot çıktıgında çok az bi eğilim oluyomuş oyuzden kullanılması gerekiyomuş hatta biz keseyi gördük ve doktor cleaxan iğne ve coraspirin başlattı.

Bana hematolog söyledi canım kadın dogumcumda hematolog ne derse o dedi suan sadece coraspine kullanıyorum şükür hersey yolunda bebeğim 18. Haftaya giriyo Heterozigot olunca Taşıyıcı oluyomussun hasta deil. Ama zaten kullanmanın zarari olmaz sadece zorluğu var tabi biraz

ozaman bende bir hemotologla görüşeyim çünkü iğne gerçekten zor oluyor.

Benimde son iki gebeliğim bu nedenle boş kese olarak adlandırıldı...şu an 4 aylık HAMİLEYİM.doktorum ilk haftalardan itibaren kan sulandırıcı iğne yazdı. 9 ay boyunca kullanıcam..ancal bu kez de suyum az olduğunu söyledi doktorum..böyle devam ederse kordon sıkışır ölür yada gelişim bozukluğu olur dedi..bol sıvı almamı söyledi. .3 gündür günde 3 lt su içtim.. bugün kontrolde çok az miktarda kalan su seviyemin oldukça arttığını gördük..burdaki bazı prof..yazılarında sıvı almanın buna hiçbir etkisi olmayacağını iddia ettiğinin aksine. 3 gün gibi kısa bir sürede herşey normale döndü. :) kan sulandırıcı önemli bu arada..

ozaman bende bir hemotologla görüşeyim çünkü iğne gerçekten zor oluyor.
benim karnım nasıl morardı iğneden anlatamam eşimle çok korktuk acile gittik sorduk deri altına gelmiş dedi çok şükür birşey olmadı ama hala alışamadım kollarımdan yaptırıyorum hergün

Ben koldan uyguluyorum...karnımdan1 kere denedim..ki daha küçüktü karnım çok canınm yandı.en güzeli kol...

OTE="yetevekkel, post: 38310186, member: 644851"]Ben koldan uyguluyorum...karnımdan1 kere denedim..ki daha küçüktü karnım çok canınm yandı.en güzeli kol...[/QUOTE]
Aynen katılıyorum sana canım en güzeli kol senin iğne dozun ne kadar

Ben göbeğimden clexane 400 vuruyorum tüm göbek mosmor kola cesaret edemiyorum acır diye... hoş, göbeğimde acıyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…