- 2 Temmuz 2013
- 72
- 13
- 48
- 36
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
Ben göbeğimden clexane 400 vuruyorum tüm göbek mosmor kola cesaret edemiyorum acır diye... hoş, göbeğimde acıyo ...
Arkadaşlarrr doktora gittim ... genetik tahlil yaptırdım kanpıhtılaşması yokmuş bende ama yinede clexane kullanacaksın dedi 2 düşük yaşadığım için ... bide çok moraliöi bozdu yaaa geçen hafta 4 haftalıksın diyodu şimdi 6 diyo beş günde nasıl 6 haftalık oluyorum anlamadım.. kesem 15 mm yolk kesesi var bebeği göremedik kese sağlıklı diyo eğer 5 gün sonra kalp atışını duyamazsak gebelik sonlandırılmalı dedi canımı çok sıktı ... bide ben pcos hastasıyım adetlerim düzensiz 50 günde bir falan oluyorum adet geç döllenme olmuş olabilir mi sizce? Belkide daha 5 haftalık bebeğim hemen tüp bebekten bahsetti(kendisi tüp bebek uzmanı) 2 düşüğüm var benim bu üçüncü gebeliğim .... napmalıyım ne kadar zaman beklemeliyim kalp atışı için? Lütfen yardımmmmmm
Emin ol kol çok daha rahat ve acısız oluyor :)Nazsura .!.:Ben göbeğimden clexane 400 vuruyorum tüm göbek mosmor kola cesaret edemiyorum acır diye... hoş, göbeğimde acıyo ...
Aynı şeyleri ben de yaşadım canjm.pıhtılaşma problemim yok ama son iki gebelik boş kese olduğu için iğne verdi..faydası oldu.6-7 haftaya kadar beklemek zorundasın..kalp atışları ve net sonuç için..sonrasında da suyun çok az dedi. Kayıp yada gelişim problemi olabilir. Bol sıvı al dedi..gerçekten dikkat ettim..su içmem pek normalde bol su içtim..şimdi herşey yolunda çok şükür.sadece sabır dua ve tevekkül :)Bilmiyorum yaaa kafam karışık 10 günden önce doktora gitmeyi düşünmüyorum biraz zaman geçsin öyle gidicem kalp atışını duymaya
MErhaba geçmiş olsun.Benim de 3 gebelik kaybım var.İlk kürtajımdan sonra 1 kere adet gördüm sonra hemen hamile kaldım.Doktorum 1 kere adet görmemin yeterli olacağını söylemişti.o gebeliğim sağlıklı devam etti.Şu an 2,5 yaşında bir oğlum var.Bu sene de mart ayında bir düşük yaşadım.Ertesi ay tekrar hamile kaldım.Ama o da düştü.Bende de kan pıhtılaşması çıktı.Tekrar hamile kalırsam doktorum iğne vurulmamı söyledi ama ben çok korkuyorum.Kararsızım anlayacağın.Merhaba Arkadaşlar ,
Bende 5 haziranda 13 haftalık bebeğimi kaybettim.Bugün test sonuçlarım çıktı ve trombofili varmış.Protein S aktivitesi %40 çok düşük çıktı.Bir sonraki gebeliğimde bende iğne olucakmışım.Deoktorum kürtajdan zarar görmediğimi ve 20 haziran itibariyle korunmayı bırakabileceğimi söyledi.Siz ilk düşüğünüzden sonra nezaman gebe kaldınız ? Ayrıca iğne olmanıza rağmen düşükler oluyor mu ?
Allah bağışlasın canım.peki sağlıklı gebeliginde iğne olmadin mi? Bana doktorum kürtaj günü 1 adet döngüsü bekle hatta 2.adetten sonra korunmayı bırak dedi.bugün kontrole gittim toparlanmış korunmana gerek yok dedi bilemedim bu yüzdenMErhaba geçmiş olsun.Benim de 3 gebelik kaybım var.İlk kürtajımdan sonra 1 kere adet gördüm sonra hemen hamile kaldım.Doktorum 1 kere adet görmemin yeterli olacağını söylemişti.o gebeliğim sağlıklı devam etti.Şu an 2,5 yaşında bir oğlum var.Bu sene de mart ayında bir düşük yaşadım.Ertesi ay tekrar hamile kaldım.Ama o da düştü.Bende de kan pıhtılaşması çıktı.Tekrar hamile kalırsam doktorum iğne vurulmamı söyledi ama ben çok korkuyorum.Kararsızım anlayacağın.
Yok canım iğne olmadım.O zaman bilmiyoduk bile bu rahatsızlığımı.Aslında şimdi de kafam karışık oğlum normal yollarla olduysa acaba sadece aspirinle bi sonraki gebeliğim devam etmez mi ki?İğne vurulmak istemiyorum da.Allah bağışlasın canım.peki sağlıklı gebeliginde iğne olmadin mi? Bana doktorum kürtaj günü 1 adet döngüsü bekle hatta 2.adetten sonra korunmayı bırak dedi.bugün kontrole gittim toparlanmış korunmana gerek yok dedi bilemedim bu yüzden
sağol canım inşallah sağlıkla diğer evladınıda kucağına alabilirsin.Allah büyük.Doktorun kullanalım derse kullan.Bende 1 adet döngüsü bekleyeyim bakalım inşallah sağlıklı ve hayırlısı olur.Yok canım iğne olmadım.O zaman bilmiyoduk bile bu rahatsızlığımı.Aslında şimdi de kafam karışık oğlum normal yollarla olduysa acaba sadece aspirinle bi sonraki gebeliğim devam etmez mi ki?İğne vurulmak istemiyorum da.
Genelde kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınır derler ama.Bi de ben doktoruma baya güveniyorum o yüzden 1 adetten sonra bıraktım korunmayı.Gayette sağlıkla doğdu oğlum çok şükür.Ama tabi senin bileceeğin iş.İçin nasıl rahat ediyorsa onu yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?