merhabalar benim 10yaşında bir kızım var ve geçen sene gebelik düşündüm ve 2kez düşük yaptım 2side 8 haftaıkken kalbi durdu genetik testi yaptırdım ve faktör v heterizigot mfhrt 677c homozigot çıktı benimle aynı genlere sahip olan varmı acaba aranızda ne gibi tedavi yapıldı gebe kalmadan önce ve gebelik olduktan sonra tekrar aynı yaşamak istemiyorum çok korkuyorum.lütfen bilgi sahibi hanımlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Birde ankarada bildiğiniz iyi bir perinatalog varmı
merhabalar benim 10yaşında bir kızım var ve geçen sene gebelik düşündüm ve 2kez düşük yaptım 2side 8 haftaıkken kalbi durdu genetik testi yaptırdım ve faktör v heterizigot mfhrt 677c homozigot çıktı benimle aynı genlere sahip olan varmı acaba aranızda ne gibi tedavi yapıldı gebe kalmadan önce ve gebelik olduktan sonra tekrar aynı yaşamak istemiyorum çok korkuyorum.lütfen bilgi sahibi hanımlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Benimde pıhtılaşmam ve kaybım var, şu an coraspin kullanıyorum gebelik kesesi gözükünce kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi doktor, bu süreci riskli gebelik uzmanı ile yürütmenizi öneririm. Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Benimde pıhtılaşmam ve kaybım var, şu an coraspin kullanıyorum gebelik kesesi gözükünce kan sulandırıcı iğneye başlayacağız dedi doktor, bu süreci riskli gebelik uzmanı ile yürütmenizi öneririm. Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah