- 21 Eylül 2021
- 162
- 89
- 13
- 27
- Konu Sahibi Asena Cnar
-
Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsunuz yoksa özel le mi ikisinin arasında fark olur muKadın doğumcum bana hemen rapor çıkarttı raporla ücretsiz alıyorum
Aynı durumdaymisiz benimde troidlerimde sıkıntı var bir iniyor bir çıkıyor değerlerim bir türlü düzelmediIlk zamanlar sağlık ocağına yazdırdım. Sonra da dahiliye takibim yapılıyordu zaten benim tshdan dolayı. Dahiliyeden de raporunu aldım rapor alabileceğimi öğrenince.
Benim dengelendi hemen. Baştan beri aylık takipteyim. Sağlık ocağında 7 çıktı takibinde olduğum doktorda özelde 3.5 cıkmıştı.Aynı durumdaymisiz benimde troidlerimde sıkıntı var bir iniyor bir çıkıyor değerlerim bir türlü düzelmediçok endişeliyim üzgünüm bugün TSH 43 çıktı kaç kat artmış Allah'ım inşallah güzel haberler alırım suan sizin durumunuz nasıl
Ben özele gidiyorumDevlet Hastanesi'ne mi gidiyorsunuz yoksa özel le mi ikisinin arasında fark olur mu
Benim değerim 43 çıktı o kadar yükselmiş ki gerçekten çok üzüldüm bugün doktorda çok şaşırdı.Hamileyim birşey olurmu çok korkuyorum ilaç miktarı artırıldı 4 haftalık hamileyim geç kaldım mi kafam allak bullakBenim dengelendi hemen. Baştan beri aylık takipteyim. Sağlık ocağında 7 çıktı takibinde olduğum doktorda özelde 3.5 cıkmıştı.
Merhaba nasıl ücretsiz alabiliyorsunuz acaba bana da rapor çıkartıldı ama bugün aldım 4 paketine 160tl fark çıktı.Kadın doğumcum bana hemen rapor çıkarttı raporla ücretsiz alıyorum
4 paketi 160 iyi ben tek paketini 340 civarı ödedim ücretsiz olması şu şekilde sanırım rapor aldığınızda paketi 37 veya 40 TL'ye geliyor bence oda iyi çünkü rapaorsuz tek paket 10 iğneye 340 vermekten iyidirMerhaba nasıl ücretsiz alabiliyorsunuz acaba bana da rapor çıkartıldı ama bugün aldım 4 paketine 160tl fark çıktı.
Yinede hiç para ödemeyenler varsa bir bilgilendirme yaparsa seviniriz4 paketi 160 iyi ben tek paketini 340 civarı ödedim ücretsiz olması şu şekilde sanırım rapor aldığınızda paketi 37 veya 40 TL'ye geliyor bence oda iyi çünkü rapaorsuz tek paket 10 iğneye 340 vermekten iyidir
Canım raporsuz da olsa aile hekimi yazıyor alıyorsun o paraya yine. Sadece tek kutu alabiliyorsun. Bittikce yazdıracaksın.4 paketi 160 iyi ben tek paketini 340 civarı ödedim ücretsiz olması şu şekilde sanırım rapor aldığınızda paketi 37 veya 40 TL'ye geliyor bence oda iyi çünkü rapaorsuz tek paket 10 iğneye 340 vermekten iyidir
Belki tanidan kaynaklaniyodur bilmiyorum ben diğer gebeligimde de ücretsiz aldım şimdi de ücretsiz alıyorumMerhaba nasıl ücretsiz alabiliyorsunuz acaba bana da rapor çıkartıldı ama bugün aldım 4 paketine 160tl fark çıktı.
Çok garip bir durum ama bilmiyorum başka bir tanıdığım eczacıya sorayım ben en iyisiBelki tanidan kaynaklaniyodur bilmiyorum ben diğer gebeligimde de ücretsiz aldım şimdi de ücretsiz alıyorum
Diğer arkadaşlar da yazar görünce benim tani o degilÇok garip bir durum ama bilmiyorum başka bir tanıdığım eczacıya sorayım ben en iyisiDemir eksikliği anemisi olarak görüyorum ben raporda tanıyla ilgili mi bilemedim..
Sigortan nasıl?Belki tanidan kaynaklaniyodur bilmiyorum ben diğer gebeligimde de ücretsiz aldım şimdi de ücretsiz alıyorum
Memurum cnmSigortan nasıl?
Ilginç.Memurum cnm
Acaba tanidan mi kaynaklanıyor cidden ben hiç para vermedim şimdiye kadar, pandemi dolasiyla yazdirmiyorum da, eczanem sağolsun arıyor her bittiğinde 10 kutu alıyorumIlginç.Neyse benden geçti artık. Ben daha yeni 6 kutu aldım ikiyüz küsüre. Bunlarla da doğururum herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?