Kan sulandırıcı iğne

Merhaba arkadaşlar bende daha 6 haftalık hamileyim bende pıhtılaşma yok ama daha önce iki düşüğüm var biri beş aylık ve doktorum önlem olarak verdi birde coraspin 100 kullanıyorum bende iğneyi göbekten yapıyorum ve çok morarıyor bide hep acaba bi zararı olurmu diye çok korkuyorum kafamda hep kuruyorum :KK17:

Merhaba arkadaşlar bende daha 6 haftalık hamileyim bende pıhtılaşma yok ama daha önce iki düşüğüm var biri beş aylık ve doktorum önlem olarak verdi birde coraspin 100 kullanıyorum bende iğneyi göbekten yapıyorum ve çok morarıyor bide hep acaba bi zararı olurmu diye çok korkuyorum kafamda hep kuruyorum :KK17:
Mrhba canm oncelkle Rabbim saglcakla kucagna almayi nasp etsin bana bi zarari olmadi doguma kdr gobekten vurdm morarma ilk zamanlar cok oluyo dr una soyle sana krem versn bana cok iyi geldi hemen kayboldu

Merhaba..ben de 18+4 um..esim yapiyor gobekten.ama gobek gerginlesmeye basladigi icin heralde bir suredir acimaya basladi..arada morarma ve nadir de olsa kan geldigi o!uyor..acikcasi ilerleyen donemde nereden yapicaz bilmiyorum..dr kalcadan da yapabilirsiniz dedi,kol ve bacaga bir alternatif olabilir..igneyi hemen hemen ayni saatte yapmaya dikkat ediyoruz,tabi tabi arada yarim saat en fazla 1 saat oynadigi o!uyor..hergun ayni saatlerde mi yapiyorsunuz sizde?
Bn gebeligimın 8.haftasında basladımı yapmaya tabı daha oncesınde corasprın kullandım hergın aynı saatlerde yapıyorum arada yarım saat bazen oynuyor

Back
X