- 19 Ocak 2020
- 58
- 20
- 3
- 30
- Konu Sahibi Sevda353535
Kızlar bugün kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bir tane düştüğüm var ,bir dahaki hamilelikte kan sulandırıc iğne kullanmam gerekecekmiş.pekş bu iğneler acıtıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoğu insan acıttığını yazmış ama ben uzun bir süredir kullanıyorum hiçbir şekilde acı yok morarma yok. göbek deliğinden üç parmak çevresine hafif derinizi tutarak yapın yavaş enjekte edin ve ilk havasını alıp yaparsanız hiç sorun olmazKızlar bugün kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bir tane düştüğüm var ,bir dahaki hamilelikte kan sulandırıc iğne kullanmam gerekecekmiş.pekş bu iğneler acıtıyor mu
Teşekkür ederim canım cevapladığın için ayak ve kolada vuruluyormuş doğrumuçoğu insan acıttığını yazmış ama ben uzun bir süredir kullanıyorum hiçbir şekilde acı yok morarma yok. göbek deliğinden üç parmak çevresine hafif derinizi tutarak yapın yavaş enjekte edin ve ilk havasını alıp yaparsanız hiç sorun olmaz
Evet biraz yakıyor ama cok değil 5 dakika icinde geciyor zatenKızlar bugün kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bir tane düştüğüm var ,bir dahaki hamilelikte kan sulandırıc iğne kullanmam gerekecekmiş.pekş bu iğneler acıtıyor mu
Ben çok zayıfım kola yapamadım ama bacakta rahat oluyor en iyisi göbek gerçiTeşekkür ederim canım cevapladığın için ayak ve kolada vuruluyormuş doğrumu
İlk tüpbebek tedavimde gonalf kullanıyordum göbeğimde hep morluklar oluşmuştu.Ben çok zayıfım kola yapamadım ama bacakta rahat oluyor en iyisi göbek gerçi
Hım kan sulandırıcımı oluyor birde canım pahalımı bu iğneler.hamile kalırsam hayırlısıyla 9 ay boyunca kullanmam gerekicekBen oksapar kullanmıştım epey yakıyo ama uzun uzadıya değil kısa bi süre sonra geçip gidiyo
evet kan sulandırıcıHım kan sulandırıcımı oluyor birde canım pahalımı bu iğneler.hamile kalırsam hayırlısıyla 9 ay boyunca kullanmam gerekicek
Benimde ikinci denenem kan pıhtılaşması olduğunu ögrendim.hamile kaldıktan sonra iğne vurmuşsun başlıyoruz dimi canımevet kan sulandırıcı
Sgk karşılıyo canım. Tüp bebek aşamasında pahalı oldu bana ama gebelikte ucuz oluyo epey. Evet kan sulandırıcı
Tüp bebekte transfer olduğum gün başlamıştım ben. Kan sulandırıcı dozu düşük gelmiş olabilir yada sakar olabilir dediler kalbi durdu. Bidaki denemede daha yüksek doz kullancam. Eğer sende tüp deniyosan transferle başlarsınBenimde ikinci denenem kan pıhtılaşması olduğunu ögrendim.hamile kaldıktan sonra iğne vurmuşsun başlıyoruz dimi canım
Evet canım benimde tüp bebek 6.hafta kalbi durdu.genetik test yaptırdık hemen bebekte sakatlık yokmuş bende pıhtılaşma varmış sorun buymuş yaniTüp bebekte transfer olduğum gün başlamıştım ben. Kan sulandırıcı dozu düşük gelmiş olabilir yada sakar olabilir dediler kalbi durdu. Bidaki denemede daha yüksek doz kullancam. Eğer sende tüp deniyosan transferle başlarsın
Benimde 10 haftalıktı. Pıhtılaşma olduğu için kullanıyodum bende ama işte ya onun dozu düşük gelmiştir ya da sakattır dediler. İncelemeye göndermedim. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bu kez bebeğineEvet canım benimde tüp bebek 6.hafta kalbi durdu.genetik test yaptırdık hemen bebekte sakatlık yokmuş bende pıhtılaşma varmış sorun buymuş yani
Bugün gebelik kesinleşince raporum çıktı OKSAPAR bir kutu için ilaç farkı 50 lira ödedimevet kan sulandırıcı
Sgk karşılıyo canım. Tüp bebek aşamasında pahalı oldu bana ama gebelikte ucuz oluyo epey. Evet kan sulandırıcı
Ben raporlu 3 kutuya 32 lira vermiştim geçen ay neden öyle oldu ki acabaBugün gebelik kesinleşince raporum çıktı OKSAPAR bir kutu için ilaç farkı 50 lira ödedimdevlet 100 lirasını karşılıyormuş
![]()
Amin canım seninde inşallahBenimde 10 haftalıktı. Pıhtılaşma olduğu için kullanıyodum bende ama işte ya onun dozu düşük gelmiştir ya da sakattır dediler. İncelemeye göndermedim. Hayırlısıyla kavuşursun inşallah bu kez bebeğine![]()
Ben göbeğime vuruldum çok can yaktı ilacı sonra kola başladım vurulmaya çok az acı yapıyor ama geçiyor hemen zaten alışıyorsun canımKızlar bugün kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bir tane düştüğüm var ,bir dahaki hamilelikte kan sulandırıc iğne kullanmam gerekecekmiş.pekş bu iğneler acıtıyor mu
Hiç acıtmıyor, insana kendine iğne yapma fikri ürkütücü gelse de bir süre sonra elin çok alışıyor. Bende morarma kanama falan hiç olmuyor sadece ilaç ilk 1-2 dakika biraz yakıyor ama o da dayanılmayacak gibi değil.Kızlar bugün kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim.bir tane düştüğüm var ,bir dahaki hamilelikte kan sulandırıc iğne kullanmam gerekecekmiş.pekş bu iğneler acıtıyor mu
Aaa çok fazla neden öyle oldu ki, ben en son 45 kutu aldım 225 lira ödedim, yani kutu başına 5 lira oluyor.Bugün gebelik kesinleşince raporum çıktı OKSAPAR bir kutu için ilaç farkı 50 lira ödedimdevlet 100 lirasını karşılıyormuş
![]()