kan sulandırıcı kullnamama rağmen bebeğin kalbi durdu:(

paramedc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
105
30
18
mrb . çok üzgün olduğum için ne yazacağımı çok bilmiyorum ama 2. kez bu olayı yaşadım ilkinde kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum 8 hafta yaşadı. bunda öğrendim 0.4 ml oksapar kullandım yine 7 haftalık kalbi durdu:( bebek genetik teste gönderildi neden oluyor anlamıyorum doz mu yeterli gelmedi bilmiyorum bilgi sahibi olan yazabilirse sevinirim

Iki kardeş uçmağ'da (cennette buluşmuş), şefaatçiniz olsun.

Farklı doktorlara gidildi mi?

amin. farklı doktora gitmedim pişmanım bu konuda . doktordan mı kaynaklandı bilmiyorum ama ben güvendim doktora . iğne kullanıyorum diye böyle birşey olacağını hiç düşünmemiştim

mrb . çok üzgün olduğum için ne yazacağımı çok bilmiyorum ama 2. kez bu olayı yaşadım ilkinde kan pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum 8 hafta yaşadı. bunda öğrendim 0.4 ml oksapar kullandım yine 7 haftalık kalbi durdu:KK43: bebek genetik teste gönderildi neden oluyor anlamıyorum doz mu yeterli gelmedi bilmiyorum bilgi sahibi olan yazabilirse sevinirim
Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm adına inşallah bir daha aynı şeyi yaşamassın ve en kısa zaman da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🤲🤲🤲

Back
X