• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcıya rağmen düşük

ebiram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
34
3
1
24
Merhabalar ben dün 11+2yken düşük yaptım yine bu 3.dusugum oldu sonuncuda kan sulandırıcı iğne kullanıyordum buna rağmen bebeğimin kalbi durmuş dendi ve kürtaj oldum benim gibi aynı durumda olup yada buna çözüm arayan veyahut bulan biri ne olur cvp verin inanın artık hamile kaldığımda bile sevinemiyirum acaba buda mi diye😭

Canım ben iki kez kalp durması yaşadı birinde kan sulandırıcı kullanıyodum maalesef 17. Haftada kayıp yaşadım. 3. Gebeliğimde genetik test yaptırdım. Bağışıkşık baskılayıcı ilaç kullandım ve glutensiz beslendim. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım.

Canım ben iki kez kalp durması yaşadı birinde kan sulandırıcı kullanıyodum maalesef 17. Haftada kayıp yaşadım. 3. Gebeliğimde genetik test yaptırdım. Bağışıkşık baskılayıcı ilaç kullandım ve glutensiz beslendim. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım.
Başka herhangi bir sıkıntı yoktu değilmi bende polikistik över var bide TSH çok yüksek çıkmıştı bizde ne yapacağız bilmiyoruz

Başka herhangi bir sıkıntı yoktu değilmi bende polikistik över var bide TSH çok yüksek çıkmıştı bizde ne yapacağız bilmiyoruz
Bende de polikistik over vardı canım. Bi de ben hamile kalamıyodum. İlkinde kendiliğinden kaldım ikinci de tüp bebek yaptırdım üçüncü de de kendiliğinden kaldım. Bi de tüplerimde sıkıntı vardı. Ondan tüp bebek yaptırdım.

Bende de polikistik over vardı canım. Bi de ben hamile kalamıyodum. İlkinde kendiliğinden kaldım ikinci de tüp bebek yaptırdım üçüncü de de kendiliğinden kaldım. Bi de tüplerimde sıkıntı vardı. Ondan tüp bebek yaptırdım

Bende de polikistik over vardı canım. Bi de ben hamile kalamıyodum. İlkinde kendiliğinden kaldım ikinci de tüp bebek yaptırdım üçüncü de de kendiliğinden kaldım. Bi de tüplerimde sıkıntı vardı. Ondan tüp bebek yaptırdım.
Çocuğunuz var mı

Tüp bebekle mi bebeğinize kavuştunuz bide sizde pıhtılaşma sorunu varmıydi

Yok tüp bebekle kalbi durunca peşine hemen 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Kan pıhtılaşma sorunum yoktu ama yaşım 35 olduğu için her türlü ihtimale karşı kan sulandırıcı kullandım

Back
X