Kan tahlili sonucum ??

Capysun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
86
32
3
27
Merhaba arkadaşlar bugun kanda gebelige baktirdim beta hcg 0.996 cikti doktor var gibide yok gibide 2 3 gun sonra yine gel dedi boyle olup sonra hamile olan degeri yukselen var mi lutfen yardimmm

Merhaba arkadaşlar bugun kanda gebelige baktirdim beta hcg 0.996 cikti doktor var gibide yok gibide 2 3 gun sonra yine gel dedi boyle olup sonra hamile olan degeri yukselen var mi lutfen yardimmm
Benim tüp bebekti transferin 13.gününde 353 çıkmıştı. Yine de bi kaç gün sonra garanti sonuç çıkıyor.

Benim tüp bebekti transferin 13.gününde 353 çıkmıştı. Yine de bi kaç gün sonra garanti sonuç çıkıyor.
Adet olmam gereken tarihten 11 gun gecti hala adet olmadim sonucumda boyle cikti belki gec dollenme olmustur 2 3 gun sonra yine gidicem bakalim

Adet olmam gereken tarihten 11 gun gecti hala adet olmadim sonucumda boyle cikti belki gec dollenme olmustur 2 3 gun sonra yine gidicem bakalim
Geç döllenme olabilir evet. Hormon ilacı vs kullanmadın değil mi? Klomen kullandım ben onun öyle bi etkisi olur demişti çünkü dr

Inofolic combi kullandim ama gec dollenme olsa bile 11 gun oldu adetim gecikeli ben pek umitlnemiyorum dogrusu olsa simdiye coktan cikmasi lazim degil mi

Geç döllenme bile olsa teste çıkardı sanki. Çok geçmiş çünkü. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…