Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Ayy ablamm :) dua edelim o zaman birbirimize. Bende 27 yaşındayım. ikinci gebelik ilki 8 haftalıkken kalbi durdu. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

canımsınn :))

Dualarımdasın,İnşallahhhhh sağlıkla kucağına alırsın,beraberinde ben de inşallaahhh

Hanımlar dun test yaptım pozitif çıktı bugün b-hcg testi yaptırdım bulgu 0,163 birimi mlu/ml referans değerler 0-5,3 çıktı hamile olma şansım varmı adetim henüz gecikmedi şüphelenip yaptırdım yardımcı olur musunuz

Hanımlar dun test yaptım pozitif çıktı bugün b-hcg testi yaptırdım bulgu 0,163 birimi mlu/ml referans değerler 0-5,3 çıktı hamile olma şansım varmı adetim henüz gecikmedi şüphelenip yaptırdım yardımcı olur musunuz
Sat ne canım

Son adetinin ustunden 15 gün geçmiş samırım demi. Ne testi yaptın canım. Gebelikse çok erken bence. Çıkmaması normal

Daha çok erken canım benim. Ben adetin 25. Günü öğrendim kanda ki daha önce baktırdığımda negatifti. İdrar testi pozitif çıktıysa mutlaka bi hata olmuştur
Adetimin gecikmesini beklenen daha doğru olur sanirim. Çok istiyorum oyuzden aceleci davraniyorum

Slm hanımlar 2 gün önçe hçg 32.60 dı bgn yani adet günü 138 olmuş Allahımm çok heyeçanlıyım ne zaman gözükür ultrasonla açaba bilgisi olan var mı????:KK46:

Benimde seninkine çok yakındı. Dün yani 4+5 te keseyi gördük çok şükür
aaaa çnm tebrik ederim seni bnde görsemde rahatlasam keşke sen yne erken görmüşsün 5. hafta da belli oluyo diyolar bn int den hesapladım 4+1 gözüküyo bnm ama bn hafta sonu şansımı deniçem belki bebişim sürpriz yapar:KK48::KK46:

Slm hanımlar 2 gün önçe hçg 32.60 dı bgn yani adet günü 138 olmuş Allahımm çok heyeçanlıyım ne zaman gözükür ultrasonla açaba bilgisi olan var mı????:KK46:
Degişiyo canım. Ben 5+4 ken gittim kese görünmedi. Hcg 5000 olunca kese görünür dedi doktorum benim 2000 lerdeydi :)

aaaa çnm tebrik ederim seni bnde görsemde rahatlasam keşke sen yne erken görmüşsün 5. hafta da belli oluyo diyolar bn int den hesapladım 4+1 gözüküyo bnm ama bn hafta sonu şansımı deniçem belki bebişim sürpriz yapar:KK48::KK46:
Teşekkür ederim ☺️ benim dün 1600 civarı olması lazımdı karından usg ile gördü hemde. Ultrason cihazıyla ilgili. Rahtlamasına rahatladım ama şimdi de kalp atışı olcakmı şüphesi sardı

Teşekkür ederim ☺️ benim dün 1600 civarı olması lazımdı karından usg ile gördü hemde. Ultrason cihazıyla ilgili. Rahtlamasına rahatladım ama şimdi de kalp atışı olcakmı şüphesi sardı
aynen öyle ya hamile kalıyım da gerisi sorun değil diyosun hamile kalıyosun yok kan testim kesem kalp atışı derken kalp krizi geçirmezsem iyidir Allah hepimize sabır ve bol şans versin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kuçağımıza almak nasip olur

aynen öyle ya hamile kalıyım da gerisi sorun değil diyosun hamile kalıyosun yok kan testim kesem kalp atışı derken kalp krizi geçirmezsem iyidir Allah hepimize sabır ve bol şans versin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kuçağımıza almak nasip olur
sabırlı insanlara hayranım 10 gün sonra kalp atışı için gitçem ama o 10 gün nasıl geçeeer :) bide ilk gebelik kürtajla sonuçlanınca daha pimpiriklendim. Herşeyin hayırlısı hepimiz için

Merhaba Arkadaşlar aranıza ben yeni katıldım 3 günlük gecikmeyle kan tahlili yaptım 4.07 çıktı. Kesin bir şey diyemem dedi hemşire sizce hamile olabilir miyim kafayı yicemmm

Back
X