Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

sabırlı insanlara hayranım 10 gün sonra kalp atışı için gitçem ama o 10 gün nasıl geçeeer :) bide ilk gebelik kürtajla sonuçlanınca daha pimpiriklendim. Herşeyin hayırlısı hepimiz için
Canım benimde ilk gebeliğim 8 haftalıkken kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için seni çok iyu anlıyorum

Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalıktım. Beta hcg değerim 66.678 çıkmıştı tabi bu kadar yüksek çıkmasının nedeni ikizlere hamile olmammış.

Hayırlısıyla kucağına al inşallah. Kürtajdan sonra ne kadar ara verdin ben bi adet geçirdikten sonra kaldım hormonlar rahim normale dönmüştü. Ve kaçıncı haftadasın çok soru sordum dmi :)
Ağustos da kürtaj oldum bu ay 8 ocakti sat beta baktım 58 cikti ysni daha yeni ya sen

sabırlı insanlara hayranım 10 gün sonra kalp atışı için gitçem ama o 10 gün nasıl geçeeer :) bide ilk gebelik kürtajla sonuçlanınca daha pimpiriklendim. Herşeyin hayırlısı hepimiz için
ben daha keseyi göremedim gerçi 1 hafta var yani kalp atışı için 2 hafta beklemem lazım geliba Allahım izin verirse bi göriyim bi duyıyım o atışları başka bisey istemiyorum valla:KK51::KK46:

Dr bey sizi rahatsız ediyorum sat 12 aralık 8 ocakta 58 betam 10 ocak 145 12 ocak 398 15 ocak yani bugün 740 sıkıntılı mi 4 ay önce kürtaj olmuştum yine aynısı mı olacak bu durumda

Kızlar yine ben.. 07 ocakta beta 37.7, 9 ocak 62.4, 15 ocak 250.3 hafif lekelenme oluyo yorulduğumda.. Değerler normal dedi doktor ama bana az gibi geldi. İki günde En az 1.66 katı artması gerekiyormuş. Sınırda gibi Bu artışlar normal mi.. Çok korkuyorum kaybedersem diye :KK43: İlk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu . Bu ikinci gebelik.. :KK61:

Kızlar yine ben.. 07 ocakta beta 37.7, 9 ocak 62.4, 15 ocak 250.3 hafif lekelenme oluyo yorulduğumda.. Değerler normal dedi doktor ama bana az gibi geldi. İki günde En az 1.66 katı artması gerekiyormuş. Sınırda gibi Bu artışlar normal mi.. Çok korkuyorum kaybedersem diye :KK43: İlk gebeliğimde 8 haftalıkken kalbi durmuştu . Bu ikinci gebelik.. :KK61:
Bence doktorunuzu dinleyin ve kalbinizi ferah tutun.. Ben neler geçirdim şimdi o yüzden stres yapmıyorum doktora bile koşmadım hamile olduğumu öğrendiğimde.. 6 haftalıkken gidicem mesela.. Ebe bi arkadaşım vücut psikolojiden etkileniyor sen hep güzel şeyler düşün dedi.. Ben de öyle yapıyorum.. Herkesin hamileliği farklı seyrediyor beta değerleri de öyle.. güzel şeylere odaklanın :)

Bence doktorunuzu dinleyin ve kalbinizi ferah tutun.. Ben neler geçirdim şimdi o yüzden stres yapmıyorum doktora bile koşmadım hamile olduğumu öğrendiğimde.. 6 haftalıkken gidicem mesela.. Ebe bi arkadaşım vücut psikolojiden etkileniyor sen hep güzel şeyler düşün dedi.. Ben de öyle yapıyorum.. Herkesin hamileliği farklı seyrediyor beta değerleri de öyle.. güzel şeylere odaklanın :)
Lekelenmeden ötürü gidiyorum ben ama onada bişey demiyolar normal, olabilir falan diyolar ağrımda var hafif adet olucakmış gibi.. Ve adetim 6 gün geçti o yüzdrn bana düşük geldi.. Ne bilim belki de ben abartıyorumdur gerçekten..

Lekelenmeden ötürü gidiyorum ben ama onada bişey demiyolar normal, olabilir falan diyolar ağrımda var hafif adet olucakmış gibi.. Ve adetim 6 gün geçti o yüzdrn bana düşük geldi.. Ne bilim belki de ben abartıyorumdur gerçekten..
Lekelenme varsa gitmeniz mantıklı zaten.. Ben adetim 2 gün geçtikten sonra baktırdığımda 66.9 çıkmıştı.. Baktım haftasına göre referans değerleri içinde uyumlu ok dedim :) Yarın tekrar baktırıcam o da düzenli bir artış var mı diye.. Bir problem olsa doktorunuz söylerdi bence.. Çünkü ilk Zaman'lar doktorlar temkinli konuşuyor genelde..

Seni çok iyi anlıyorum canım benimde öyle artış iyi gibi bence benim de sonuncu12 ocakta 398 idi bugün 740 geldi benimde 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum

Beta hcg testimi yumurtlamadan 5 gün sonra yaptım sıfır çıktı, adetime de 1 hafta var ama belirtiler devam ediyor.. Hamile olabilirmiyim ki

Back
X